[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(7)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
hello巴打們
T60RP有冇話用咩機推會好聲啲?好似見到有人講A4BL推佢幾好?
我依家用佛山佬隻9038PRO嘅DIY機+aune X7S推佢會覺得高音有啲去得刺耳
幫推,同問,玩fps game聽腳步聲表現如何
如果講聽腳步聲,AKG會幾好
HD5系唔熟,只聽過HD540g,音場唔闊
HD6xx多人話冇K7xx咁啱FPS
好似有巴打講過A4BL單端唔夠力?
搵人理下我 ,支持請留名721 831

《千萬唔好》打爆所有警察出現既地鐵站
https://lih.kg/1529094
諗住多用途睇劇 聽歌 打機集合
不如試下HD700
冇咁多筆直
under 1000可以試k240
15k左右有k7xx
15k ???? lol
1.5k
sorry
咁Beyerdynamic推唔推
因為之前用入耳聽過啲akg覺得聲底自己麻麻岩
不過而加退坑 諗住入隻電腦用
不過我見dt990好高阻 而加又冇amp
beyerdynamic都得
會尖聲過senn記

dt990 pro有32ohm版,有巴打講唔好聲
似乎係阻抗愈大愈好聲

亦有巴打講過770, 880, 990取向都唔同,要好好試下

唔限打機,其他選擇仲有m50x, cd900st等等

hd58x打fps唔推薦,音場窄
但除咗呢點其他方面都唔錯

hd6xx都可以諗,不過又係加amp

巴打本身玩開乜?
打開csgo
好可惜 而加退曬坑 有3.5頭既 得番部iphone6s
不過應該大機會就咁hd599個人懶左 連耳聽為實都忘記得一乾二淨
買完玩具就再光復香港
我忽然又諗起仲有ah-d1200
雖然冇試過,但我有d1001,係幾好聽
考慮緊外國人推既hd599 fiio e10k
睇spec就應該係唔太夠力,只係google咗吓又話咁樣原廠方案嘅聲又ok咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞