『薪火Post』BNO續期資訊(49) 我要攬炒 之 五大訴求 缺一不可

1001 回覆
28 Like 1 Dislike
冇,兩個申請都approved
封面斜都係中獎
拎到新BNO la dhl冇遲到
但係doc.仲未寄番過黎
資料全對, 封面冇斜

好期待

1號排Q仲未有著落
用身分證大法 report lost左
電話佢話第二封email唔洗理 到呢家成個月都未有ref no
早幾日唔等佢照apply左 1號入q係咪要等有ref no佢先會批?
cancel 咗LOST PASSPORT先有REF. NO.
同你同樣情況,我係之後收到ref no就report俾webchat知
唔知關唔關事
如果送去DHL櫃,係咪一定會send sms?
佢scheduled for delivery as agreed 左好耐
特別大獎 BNO->真BC(非合成神獸)
想問收到email 話寄出passport後,大幾幾耐寄到香港
可以打熱線問問
我approve左同已經sent out
但係佢唔係用DHL送
係用DX? 係咪轉左
同埋我冇收到任何SMS關於delivery
而家唔知個tracking number
經DX送去DHL度
Thanks
柒左添
間唔中都會有人問 正常嘅
英國果邊之前打過黎confirm但係未有REF. NO.
如果我未有REF. NO.但照申請 得唔得架?

小弟的六代同堂,只有兩本現時有效
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞