『薪火Post』BNO續期資訊(49) 我要攬炒 之 五大訴求 缺一不可

1001 回覆
28 Like 1 Dislike
1)搵清楚未?一定有本未剪角,如果真係無,就進行lost or stolen
2)要
巴打們...
鑑於近日政府咁撚仆街,想幫老豆老母搞番
搵番佢地果本藍色passport,
老母果本 national status 寫住 citizen of United Kingdom and colonies
老豆就寫 new territories , Hong Kong
我想問老母係咪可以有機會拎到UK 居留權?
感謝各位巴打
CUKC
明白。咁即係要打漫遊
唔好意思希魔巴打...
我爬左google doc 文....
咁我媽係咪姐係可以續英國護照而不是BNO?
就嚟第7.......
想問下
Address proof 用信用卡得唔得
岩岩搬左屋冇佢要求個 d
有你個名同英文就得
謝謝
明哂了 唔該巴打

好緊張,希望唔好中獎

我係lost bb仔樣passport 嘅case,report lost 之後打過去uk,佢地無俾任何reference number 我,但叫我直接申請BNO

我搵佐個讀緊書嘅BNO holder 做countersign,好彩無俾人reject

另外,我寄佐MPF letter正本,出世紙正本 (有皇冠),特衰正本,HKID copy 同countersign form

好緊張,希望唔好中獎

我係lost bb仔樣passport 嘅case,report lost 之後打過去uk,佢地無俾任何reference number 我,但叫我直接申請BNO

我搵佐個讀緊書嘅BNO holder 做countersign,好彩無俾人reject

另外,我寄佐MPF letter正本,出世紙正本 (有皇冠),特衰正本,HKID copy 同countersign form

近排好懶
上個月尾申請
今日先寄documents
我22年後先整 冇交父母結婚證書都ok
想問寄返黎本bno張相佢cut左我個頭頂係咪無問題架
我係係屋企即時影 佢prove左無問題 寄返黎之後張相就比佢cut左個頭頂
巴打係咪有交舊BNO?
我都交左出世紙正本
*寄
有啊
唉 dhl又冇sms
打去hotline又話唔可以自取
一定要去佢地門市拎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞