『薪火Post』BNO續期資訊(49) 我要攬炒 之 五大訴求 缺一不可

1001 回覆
28 Like 1 Dislike
我都係寄稅單加mpf單
我係寄電訊管理局既投訴回覆信,都冇問題。
仆街啦 做曬所有野 整埋副簽form先發現張大頭相個頭頂貼到相邊 會唔會比人彈返轉頭架
唔會掛
我交係正常
副簽印出黎cut左啲頭髮少少
到收到bno同副簽個張一樣
真係無需要驚,唔得會通知你,到時再影過上載過囉,上到得為止!

屋企人個本都批了
有咩喺度問
開咩TG
仆街啦 做曬所有野 整埋副簽form先發現張大頭相個頭頂貼到相邊 會唔會比人彈返轉頭架
唔會掛
我交係正常
副簽印出黎cut左啲頭髮少少
到收到bno同副簽個張一樣

原來係自己7左 無留意張大頭相唔洗自己cut岩size upload完會幫你cut 我樓下曬相鋪影完幫我cut埋 即係upload完再cut多次
唉唔理 佢彈再算
屌閪窿 今日照開工
唔係,今日先收完Anazom
求鳩其搵幅白色牆影個閪口閪面半身比佢就得,我就係屋企自拍的
點解被困嘅?
jm9?
成功分享

已交文件:
1. 舊bno bb樣
2.出世紙正本
3.hkid colour copy底面
4.特衰成本 colour copy 底面
5. 政府信地址証明
6. 副簽 by bc friend
7. 父母結婚証正本
8. 冇父母出世紙解釋信
9. 父母id colour copy底面

拎bno係希望有得f下.....
想問吓如果揀咗用paper form 係咪冇可能轉返用digital了?因為突然醒起原來有個朋友係住英國
本來打算sd email問 但搵好耐都唔知要sd去邊個email
佢申請護照時係唔係用英國地址先
唔係都用唔到ONLINE
應該係 直情係揸BC
但而家我撳咗paper form 係咪冇得返轉頭?
你LOGIN你個AC睇吓
Log in咗 就係paper form嘅版面
“1. Ask someone to confirm your identity
The person confirming your identity needs to complete this form and give it back to you. Print the form:
single sided
on A4 or US letter sized paper
at its default size (sometimes called ‘no scaling’ or ‘100% scale’)
in either black and white or colour“
應該冇喇
我寫N/A
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞