『薪火Post』BNO續期資訊(49) 我要攬炒 之 五大訴求 缺一不可

1001 回覆
28 Like 1 Dislike
見到頭post話要俾左錢先知自己有冇bno record
我想講我就咁send左個email就問到
係我old news定未有人試過?
現在可以報失同SAR兩個方法CHECK
sar = ?
SAR (Subject access request)

『薪火Post』BNO續期資訊(40) 6月12日香港終局延長戰:反送中定係送你終?
https://lih.kg/igfiMGX
oh 我old news thx!
新post留名
應該今日收到passport

今日罷工送過黎
睇過資料齊,冇變做BC,身份證有括號
屌DHL唔係好多人罷工㗎咩
]

朕被困澳門中
各位加油💪
終於塭到份税務局出的信, 但係封信地址果度係中文, 有無特別野要整定直接寄過去?

d supporting document仲未收到

不過本野好靚
所有野岩曬

收到了
封面係斜
入面資料全對
7月10入q
8月1批
交左
舊bno正本
未過期特衰正本
id卡彩色副本
自己出世紙正本
print既信用卡estatement
老豆老母出世紙同結婚證書副本
一封解釋寄唔到正本既信
副簽搵左bno既教師
由於老豆老母有過期bno
application個陣冇彈入parents' parents個版出黎
本身DHL預計今日會送貨,但我唔介意遲多一兩日先收到

大家一齊記得出去七區集會呀!
要英文
去民政事務署宣誓攞住址證明都OK
thx, 另想問税單I.R. 56B做證明文件無人試過得唔得?
我試過,無問題
LM
過左10月續期本野係唔係封面同BC一樣
同一日john q同一日批但收唔到dhl sms
用晒酒紅色存貨就會轉,依家都有批封面滑啲,有批嚡啲,預算10月左右換,如果更多香港人續,加快去貨,相信會提早轉藍!可能咁樣呢排加速應付bno批核!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞