『薪火Post』BNO續期資訊(49) 我要攬炒 之 五大訴求 缺一不可

1001 回覆
28 Like 1 Dislike

5號送到
6號join queue
7號收到email話漏左deed poll
8號再寄過去
12號寄到 不過要寄去Durham 唔係unbeliverpool
今日就approved

俾左
- HKID colour copy
- HKSAR Passport full colour copy
- 出世紙 colour copy
- 父母結婚婚書 colour copy
- BNO專業人士副簽
- Deed Poll (補交一定要我俾正本)
- 學資處grant loan還款信 同 CRE信正本
- 正本BNO過期成廿年 BB仔相
我要快手申請先
有問題就唔會印落護照,會叫你補相,印到落護照就證明冇問題,唔使擔心!
英國衛報:下議會議員指BNO人應在現時給予BC
https://lih.kg/1464454
英國衛報:下議會議員指BNO人應在現時給予BC
https://lih.kg/1464454
聽左幾多次
不過有人提下好過無
Cut左個頭頂
佢prove左應該ok掛?
想問一下
我係今年8月5 號寄過去整
今日拎返
nationlity
由舊: british national (overseas) 即係BNO??
轉左新: british overseas citizen

我女朋友就
早我一個月整
佢就冇變過

2個有冇分別?
係咪印錯,因為見到有案係
BNO 印錯BOTC

女朋友副簽同我果個唔係同一個人

我搵果個係去左英國好多年既人簽
有錯
上面果頁有冇嘢
印錯啦,webchat啦
boc係for本身係bdtc又冇攞bno但係特衰入境署又唔畀佢攞特衰護照嗰啲人
邊頁?
observation
即係個人INFORMATION 上面果頁?
有一埋字同張相
卽係乜嘢字?bno嘅observation定係其他嘢?

不過都係嗰句,如果你100%確定自己唔會係boc嘅話,Webchat hmpo班公墓員。
我都係呢行
第2段同第三換左位

即係印錯啦

又要SD EMAIL 去問
國籍印錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞