BeatsX 用家討論區(3)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
$1010入手仲要人翻張code有$144買app 計埋都係$866 望住班炒家真係得啖笑

仲有人炒咩

周街都係貨啦

好多謝佢地第一日買撚曬
等我而家買左藍色
$1010入手仲要人翻張code有$144買app 計埋都係$866 望住班炒家真係得啖笑

仲有人炒咩

周街都係貨啦

好多謝佢地第一日買撚曬
等我而家買左藍色

真心覺得頭幾日食炒價班巴打好慘 不過無得講 早買早享受
有無巴打呢排係foxx or studxx a 買都係有code?

仲有人炒咩

周街都係貨啦

好多謝佢地第一日買撚曬
等我而家買左藍色

真心覺得頭幾日食炒價班巴打好慘 不過無得講 早買早享受

呢啲咁嘅野都要炒,我先唔會畀錢人賺
有無巴打呢排係foxx or studxx a 買都係有code?

Apple music code有無得用黎買apps?

可以

求details

可以

求details

你登記完入左落個 account之後就會變左你個account地區三個月apple music價錢同等份量嘅credit
放beatX 灰色
只係開過盒 99%new
有意PM

放既原因係因為AirPods 真係太方便

我反而放左AirPods 入beats x

你放幾錢?二手?

可以

求details

你登記完入左落個 account之後就會變左你個account地區三個月apple music價錢同等份量嘅credit

唔見我個acc有自動轉3個月免費
使唔使揀左$48/月 個plan 先
$100 3 Month Apple Music Redeem Code
我係條街暫時未見過有beatsX用家
$100 3 Month Apple Music Redeem Code

收哂2張
收 Apple Music Code
https://t.me/r5836
求下咁多位巴打幫幫手
教下我

舊comply棉係hmv買
用左一兩星期
覺得濕濕地,諗住拆黎清潔下
點知入面溶左
宜家應該點清楚番啲膠
同埋到底係我耳道太潮濕定係天氣太濕
我是咪應該用番耳膠好啲
麻煩各位巴打
求下咁多位巴打幫幫手
教下我

舊comply棉係hmv買
用左一兩星期
覺得濕濕地,諗住拆黎清潔下
點知入面溶左
宜家應該點清楚番啲膠
同埋到底係我耳道太潮濕定係天氣太濕
我是咪應該用番耳膠好啲
麻煩各位巴打

濕滑既耳道
用酒精ok?
想問下有d痴住原裝行貨

同apple store買果d有無分別

定係去返apple store,百記果d買好d
macbook同iphone點樣無間斷咁連接呢
師兄我想問下,我用iphone既,係咪買beatsX好過 無線 h.ear in MDR-EX750BT呀?價錢多幾百蚊,有無話有咩大分別呀?
sony.com.hk/zh/s-4uy6k
想問下有d痴住原裝行貨

同apple store買果d有無分別

定係去返apple store,百記果d買好d

大型果啲咪穩陣啲 起碼100%行貨
師兄我想問下,我用iphone既,係咪買beatsX好過 無線 h.ear in MDR-EX750BT呀?價錢多幾百蚊,有無話有咩大分別呀?
sony.com.hk/zh/s-4uy6k

SONY果個好大舊
http://sony.com.hk/zh/s-4uy6k

SONY果個好大舊

有線都制得過嘅,無線就唔好喇。

用緊 h.ear in 同 h.ear on,用iPhone冇得NFC touch to connect,聲都算Ok
買埋beats solo3
點解我覺得beatsX既bass重過solo3
會唔會入耳式既關係

我都想知

我都想知

好似要連同一個 account
放beatX 灰色
只係開過盒 99%new
有意PM

放既原因係因為AirPods 真係太方便

我反而放左AirPods 入beats x

你放幾錢?二手?

二手 原價放左 聽左兩個幾月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞