BeatsX 用家討論區(3)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
mac同ios之間切換黎聽,ios通常會自動連唔到線。要hold 5秒去pairing mode係咁試先得。如果平時係ios聽就可以就咁turn on自動連
係foxx買嘅巴打 幾錢

今日去買,佢賣940
mac同ios之間切換黎聽,ios通常會自動連唔到線。要hold 5秒去pairing mode係咁試先得。如果平時係ios聽就可以就咁turn on自動連

唔怪得次次連完Mac 之後連電話要再手動連

唔怪得次次連完Mac 之後連電話要再手動連

成撚日都係咁

所以盡可能都係手機聽嘢算
科字頭
不過我有買開嘢
唔知有無關

問左988

咁真係買開嘢or 報錯價
Sorry 巴打

今日去買,佢賣940

呢間嘢真係好攪笑

今日去買,佢賣940

呢間嘢真係好攪笑

點解咁講嘅 仲未買

今日去買,佢賣940

呢間嘢真係好攪笑

點解咁講嘅 仲未買

啱啱買咗,開心使用中

想問點改名,次次改完連番線又變番以前咁
唔知咩事突然連唔到iphone

但另一部an機又連到

基本野做起啦
Reboot iPhone,忘記BeatsX裝置重新pair過

搞左一大輪先連得番

但另一部an機又連到

基本野做起啦
Reboot iPhone,忘記BeatsX裝置重新pair過

搞左一大輪先連得番

最終點解決?
有無人whatsapp錄音有問題?好似過濾左人聲咁

但另一部an機又連到

基本野做起啦

搞左一大輪先連得番

最終點解決?

當初我都唔知咩事 連唔到
第一次我有忘記 然後reboot iphone 都係唔得

再黎多次先連到

唔知係咪壞壞地 事關我呢排都帶住佢跑步
有無人whatsapp錄音有問題?好似過濾左人聲咁

我都係咁 錄音把聲好柒
用電多左
平時番公司 100%-> 80%
今日-> 70%
用電多左
平時番公司 100%-> 80%
今日-> 70%

覆錯post 自膠
3.2
番去第一件事睇單同有無code

有圖為証,900+有code
其實可能我買開嘢佢平比我
但有師兄940買到,都唔爭嗰幾十

希望大家玩得happy
仲未去買
仲有冇人收code
想問下個code點用
我上去register完但冇3個月free music code或又冇錢

你地版本係幾多?
想問下個code點用
我上去register完但冇3個月free music code或又冇錢

有了

你地版本係幾多?

一樣

你地版本係幾多?

一樣

想知道如果走去Update耳機洗唔洗插電腦?定係好似AirPods咁?

你地版本係幾多?

一樣

想知道如果走去Update耳機洗唔洗插電腦?定係好似AirPods咁?

尋日插電腦叉電
電腦冇彈嘢出黎叫人update
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞