BeatsX 用家討論區(3)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
佢壞左搞到我想一係買過個灰色一係買對airpods

雖然之前壞過一次,回帶下就知咩事,依家運作暫時正常,我等緊13號凌晨發佈會新機會唔會跟AirPods,如果唔跟就可以再買多隻AirPods用

其實喺我棄左呢個post嘅時候我已經換左新電話
短期內唔會換機
或者果部iPhone 8咁貴都係因為跟airpods都未定

所以點解成大半年都維持6個星期送貨時間就係咁解,仲有兩日

跟機有咁正

唔出奇,iPhone X定價咁貴,仲要十週年,唔落重本邊似
留名
今日送貨但屋企冇人
好掛住個BeatsX呀
今日送貨但屋企冇人
好掛住個BeatsX呀

又話放棄左?
利申:BeatsX出街聽真係冇得輸,開5-6格音量已經聽唔到周圍既聲,不過馬路如虎口
出左新airpods未
出左新airpods未

無新, 但有新殼
有冇巴絲知道希慎有冇AirPods現貨
琴日佢話晏晝送貨,我話夜晚先有人
跟住叫我打上DHL改時間
打到上去又話蘋果件要打去蘋果DHL熱線
跟住我燥左兩句佢幫我轉駁左
話改時間唔可以即日,咁我改左今日夜晚
點知佢琴晚照送左黎

打開係一個全新耳機連ear plug配件
咁佢不如果時一早畀個新嘅我

新登場 - 磨砂金色

新登場 - 磨砂銀色
銀色好似唔錯
細鋪有無
銀色好似唔錯
細鋪有無

唔知,過幾日去CWB Apple Store買AirPods幫你問問
戴來跑步條野會唔會條條fing?
有w1晶片方便幾多?諗緊買佢定其他牌子

唔會,但要有心理準備條野都幾撚長,差唔多貼住臉

如果你同時多一部iDevice就方便唔洗煩,秒換
英京買左冇貼紙
依家仲有冇三個月apple music

只係iphone用呢?

咁跑步會唔會係咁fing到臉

只係iphone用呢?

iPhone用既話冇乜影響

咁跑步會唔會係咁fing到臉

唔會,好穩定

只係iphone用呢?

iPhone用既話冇乜影響

即係其他耳機都係一開就自動連?
英京買左冇貼紙

今日買左有貼紙但唔覺有三個月apple music
英京買左冇貼紙

今日買左有貼紙但唔覺有三個月apple music

頭幾水先有
條野個長度如果著有領衫擺條領入面岩岩好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞