BeatsX 用家討論區(3)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
無單既拎去整有無成功例子?
差到電開唔到機

前日冇拎單, 約左時間去 apple store,
我話充唔到電, 有少少電池水漏,
現場 check 完話換全新,
不過要等一星期先有,
等 e-mail 通知

原來一年養內
只要壞左,
可以換幾多次都得
差到電開唔到機

前日冇拎單, 約左時間去 apple store,
我話充唔到電, 有少少電池水漏,
現場 check 完話換全新,
不過要等一星期先有,
等 e-mail 通知

原來一年養內
只要壞左,
可以換幾多次都得

正常,唔係點叫一年保養
近排係咪有軟件更新?我記得一開始好似6.x.x,依家就7.0.3

定係我記錯?
近排係咪有軟件更新?我記得一開始好似6.x.x,依家就7.0.3

定係我記錯?

邊度睇?
拎去Apple 整要1-2星期 無歌聽

師兄整左一個星期,仲未有消息?
BTW 我仲未拎去整

今日岩岩收到
直頭全新加送埋海錦

收到?唔係自己去Apple Store拎?
BTW 換全新比你定點

自動DHL寄黎 全新
差到電開唔到機

唔洗單 淨係帶beats x就得
宜家入手好唔好?

定係我記錯?

邊度睇?

我好記得6.7.0 1.0.0
BTW 部iPhone 7 Plus 10.3.2以前設定、一般、關於本機、SEID下面就係BeatsX,要連線先有,但依家無左,又多個問題出黎,呢期忙到仆街,無時間拎去搞,睇見上面巴打話換全新都唔錯,鬼叫自己買第一水(第一日出即買),自己又唔好彩中招
點解個早機連左線仲顯示係藍芽lego唔係翠機lego既

仲有個問題 聽緊歌個時點睇電量

求解答

求解答

係個電量widget睇

求解答

係個電量widget睇

見到了 但個藍牙lego點先變耳機lego

求解答

係個電量widget睇

見到了 但個藍牙lego點先變耳機lego

斷線再連線,唔得過多一至兩日就會變

今朝如上叉電,過左半個鐘隻BeatsX無啦啦有白燈著?唔係壞左咩?唔可以叉滿電喎,都唔撚知係唔係,唉,咁就試下係咪正常番叉到100%,嘩!我屌,我乜都無撚搞過,做咩無啦啦又正常番,唸住今日過Apple Store換啦
仲有,大家隻BeatsX最新版本應該係7.0.3

今朝如上叉電,過左半個鐘隻BeatsX無啦啦有白燈著?唔係壞左咩?唔可以叉滿電喎,都唔撚知係唔係,唉,咁就試下係咪正常番叉到100%,嘩!我屌,我乜都無撚搞過,做咩無啦啦又正常番,唸住今日過Apple Store換啦

咁咪幾好唔洗晒時間換

咁咪幾好唔洗晒時間換

有心無力,雖然今日休息,無理由咁岩休息果日就正常
巴打知唔知入面張兌換碼邊度有人收?

耳機入面個膜穿咗個窿,冇影響聽嘢嘅
但係好驚佢會愈嚟愈大

加上舊膠又爛爛地
拎曬去整得唔得,佢受唔受理?
耳機入面個膜穿咗個窿,冇影響聽嘢嘅
但係好驚佢會愈嚟愈大

加上舊膠又爛爛地
拎曬去整得唔得,佢受唔受理?

可以試下既

差到電開唔到機

唔洗單 淨係帶beats x就得

我都係咁壞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞