BeatsX 用家討論區(3)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
頭先係鋪頭試一野就連到
番到屋企連唔到
試下忘記設定, 再試又唔得既

點解我禁係紅燈既

只係紅燈閃定紅白?

只係紅燈閃
頭先鋪頭試明明見到90%電
我E家吉住佢差電佢紅燈長著

同埋睇下Update左耳機未,最新版應該係7.0.3
點樣睇?設定>一般>關於本機>拉到最底>BeatsX

我頭先忘記左設定再試, 所以應該睇唔到咩版本
差陣電轉頭再試試, 唔該你

差左陣再試連得番
版本都係最新
好似好化學咁

有冇叉到白燈著?新電未Run-In順姐,早幾個月都壞過一次,叉唔到滿電(白燈著),隔左一排又得番,冇去換過,你追下Post就知咩事
好似咁易壞咁既

我都覺,不過我汗多又粗用,唔知關唔關事
頭先係鋪頭試一野就連到
番到屋企連唔到
試下忘記設定, 再試又唔得既

點解我禁係紅燈既

只係紅燈閃定紅白?

只係紅燈閃
頭先鋪頭試明明見到90%電
我E家吉住佢差電佢紅燈長著

同埋睇下Update左耳機未,最新版應該係7.0.3
點樣睇?設定>一般>關於本機>拉到最底>BeatsX

我頭先忘記左設定再試, 所以應該睇唔到咩版本
差陣電轉頭再試試, 唔該你

差左陣再試連得番
版本都係最新
好似好化學咁

有冇叉到白燈著?新電未Run-In順姐,早幾個月都壞過一次,叉唔到滿電(白燈著),隔左一排又得番,冇去換過,你追下Post就知咩事

我頭先只係差左陣 7x%就試
要點樣先可以連到MacBook Pro? 一直都search唔到

有冇連過iPhone?登入左iCloud未?

有連過iPhone 無連過MacBook
iCloud account一樣的
要點樣先可以連到MacBook Pro? 一直都search唔到

唔連iPhone,就咁用MacBook都Search唔到?

正常兩部機都可以即時互換
d電好似去得好快咁既
d電好似去得好快咁既

用45分鐘到100>83%
d電好似去得好快咁既

差唔多啦
d電好似去得好快咁既

差唔多啦

8個鐘係講緊細聲咁播先做到?
d電好似去得好快咁既

差唔多啦

平時我開8格聽,算唔算細聲
有咩耳綿好用?
d電好似去得好快咁既

差唔多啦

我都係用咁上下聲量
d電好似去得好快咁既

差唔多啦

我都係用咁上下聲量

講開又講,沉晚Keep住8格音量聽Podcast,中途都有睇片,3個鐘得50%左右
本身已經壞壞地, 之前條線閃白燈搞好耐先CONNECT到一次, 今朝CONNECT到得番左邊有聲, 再插電腦叉電又叉唔入閃微弱紅燈連耳機都開唔到, 跟手走左去BOOK天才巴。點知再插線又叉到, 順手UPDATE去最新VER, 而家又乜事都無...取消埋天才巴...

真係玩撚死
本身已經壞壞地, 之前條線閃白燈搞好耐先CONNECT到一次, 今朝CONNECT到得番左邊有聲, 再插電腦叉電又叉唔入閃微弱紅燈連耳機都開唔到, 跟手走左去BOOK天才巴。點知再插線又叉到, 順手UPDATE去最新VER, 而家又乜事都無...取消埋天才巴...

真係玩撚死

啱啱又到我,正常連線後好細聲,再連線又正常番

yes macbook 開左bluetooth都search唔到

yes macbook 開左bluetooth都search唔到

Apple話要macOS Sierra先得喎
大家依家隻BeatsX個Power制係咪冇乜回彈性?姐係好似音量制㩒落去果種感覺?
而家有bt5.0 beatx應該好快出新版
大家依家隻BeatsX個Power制係咪冇乜回彈性?姐係好似音量制㩒落去果種感覺?

換過條就有
而家有bt5.0 beatx應該好快出新版

記唔記得BeatsX幾時發佈?

換過條就有

去士多換?

換過條就有

去士多換?

我整之前個條係禁左好似冇禁咁
新個條就似返粒制

換過條就有

去士多換?

我整之前個條係禁左好似冇禁咁
新個條就似返粒制

依家就係你個情況一樣,㩒完等於冇㩒
有時間先去士多搞搞佢先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞