BeatsX 用家討論區(3)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
㩒住5秒重新Pair過
$750左右
真係唔知,可以去實體店講下價
應該冇啦,首批限量都應該清晒
BeatsX - UNDEFEATED限量版 - 迷彩 $1,488
諗住買隻wireless 耳機喺office 用,建唔建議買beatsX?
短期內會唔會有下一代?

利申:喺office 用iPhone 同MacBook
係office用我建議買AirPod好D
因為起碼有人叫你都知
Airpod 驚唔見
聽唔到人叫唔係問題,個個都係咁
咁可以買了
如果你習慣有開Find My iPhone唔洗驚唔見,佢有埋Find My AirPods,可以發出聲音令你知道大約係咩位置,相反BeatsX就冇呢個功能
有冇巴絲隻BeatsX叉滿電開機已經唔係100%,我果隻開機係96%,唔係計較百分比,想統計下
利申:第一日出就買,睇番收據,原來唔覺唔覺已經用左一年
如果日日都用, 可以會有電池老化
冇錯,買之前已經有唸過呢個問題,加上Fast Fuel呢個技術都預左
迷彩..呃錢咁..我買左灰色..
其實閃三野白燈可以當隻野死左? 禁耐d仲會紅白咁閃 有冇人拎過去apple到維修?
試下Reset BeatsX,同時㩒住Power制音量-,10秒鐘左右有閃燈就放手
用左差唔多一年每日一到兩差, 家下得返 5-6 個鍾聽歌
啱啱用左過一年,好彩有AirPods分擔下,輪流用,唔係一定聽唔到過4個鐘,依家開機得94-96%,冇100%了
想問下點樣先可以update到新版本
同埋佢係連第一次個時先會好似AirPods咁彈個個框出黎 之後每次連都唔會彈出黎?
連Wi-Fi會自動更新
之後唔會彈出嚟
Thanks
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞