BeatsX 用家討論區(3)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
點樣redeem Apple Music 個code去app store?
就咁redeem佢話個code唔啱

跟機個code係beats的

咁要喺邊度入code?

入佢網站打Code, 收Email再比code你,之後會見到To redeem your three free months of Apple Music
open iTunes with this link.
岩岩入手左 點解我connect完仲係藍芽符號
明明已經forget哂所有device
點樣redeem Apple Music 個code去app store?

咁要喺邊度入code?

入佢網站打Code, 收Email再比code你,之後會見到To redeem your three free months of Apple Music

你個問題同沉晚有位巴打一樣
BTW 用多一兩日就會變做Headphone icon

咁要喺邊度入code?

Thanks, 得左。無留意到佢個網址

我尋晚收貨都係咁,今日自己變左headphone icon

我第一日入手都係藍芽icon,唔記得有無電量顯示
第二日起身用已經變番Headphone icon

我第一日入手都係藍芽icon,唔記得有無電量顯示
第二日起身用已經變番Headphone icon

感謝解答
岩岩起身pair聽歌,唔知點解好細聲,之前都有呢個問題,但無咁細聲
BTW 係咪我未訓醒定係BeatsX未開聲?
$1000 藍色

$? 白色現貨一隻,另有黑色

$1170 黑白
$1000 藍色

$? 白色現貨一隻,另有黑色

$1170 黑白

全新定試過ga?
我Post果啲全新,你問問賣家穩陣
BTW 試過我唔會Post上黎
換左最細果對耳膠
先感受到咩係
戴左等如冇戴咁

好舒服呀
換左最細果對耳膠
先感受到咩係
戴左等如冇戴咁

好舒服呀

隔音如何 ?
每個人耳窿大細唔同,戴完隔音效果都有所出入
BTW 開始要大聲聽歌
換左最細果對耳膠
先感受到咩係
戴左等如冇戴咁

好舒服呀

隔音如何 ?

戴細膠
隔音一定爭d

但仲好過唔舒服
換左最細果對耳膠
先感受到咩係
戴左等如冇戴咁

好舒服呀

隔音如何 ?

戴細膠
隔音一定爭d

但仲好過唔舒服

我記得巴打好似買左棉
棉唔舒服咩?
定接受唔到吸左d中高音?
換左最細果對耳膠
先感受到咩係
戴左等如冇戴咁

好舒服呀

隔音如何 ?

戴細膠
隔音一定爭d

但仲好過唔舒服

我記得巴打好似買左棉
棉唔舒服咩?

雖然我未試戴過耳棉(以前細細個可能戴過唔知),但好記得低音吸左中高音既效果係點樣
BTW 想搵番呢隻感覺
今日隻BeatsX唔知做乜野要開到13格音量先覺得夠聲
第一日咁岩百老匯番貨
再用6舊水coupon買
好抵玩
第一日咁岩百老匯番貨
再用6舊水coupon買
好抵玩

四色齊貨?
BTW 入左邊隻色?
收Apple Music Code
https://t.me/r5836
換左最細果對耳膠
先感受到咩係
戴左等如冇戴咁

好舒服呀

隔音如何 ?

戴細膠
隔音一定爭d

但仲好過唔舒服

我記得巴打好似買左棉
棉唔舒服咩?

雖然我未試戴過耳棉(以前細細個可能戴過唔知),但好記得低音吸左中高音既效果係點樣
BTW 想搵番呢隻感覺

咁耳棉岩晒你
想問下foxx 姐係邊間
想問下foxx 姐係邊間

搵到 仲以為個XX 係唔出全名 原來真係有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞