BeatsX 用家討論區(3)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
要點樣先可以連到MacBook Pro? 一直都search唔到

有冇連過iPhone?登入左iCloud未?

有連過iPhone 無連過MacBook
iCloud account一樣的

唔連iPhone,就咁用MacBook都Search唔到?

正常兩部機都可以即時互換

yes macbook 開左bluetooth都search唔到

Apple話要macOS Sierra先得喎

我係啊
大家依家隻BeatsX個Power制係咪冇乜回彈性?姐係好似音量制㩒落去果種感覺?

換過條就有

去士多換?

我整之前個條係禁左好似冇禁咁
新個條就似返粒制

依家就係你個情況一樣,㩒完等於冇㩒
有時間先去士多搞搞佢先

BeatsX 係全球保?
大家依家隻BeatsX個Power制係咪冇乜回彈性?姐係好似音量制㩒落去果種感覺?

換過條就有

去士多換?

新個條就似返粒制

有時間先去士多搞搞佢先

我條㩒落去無自彈

換過條就有

去士多換?

新個條就似返粒制

有時間先去士多搞搞佢先

我條㩒落去無自彈

都係繼續用住先,除左呢樣同食電少少冇乜問題

有線版BeatsX 有冇人會入手?
要點樣先可以連到MacBook Pro? 一直都search唔到

有冇連過iPhone?登入左iCloud未?

有連過iPhone 無連過MacBook
iCloud account一樣的

唔連iPhone,就咁用MacBook都Search唔到?

正常兩部機都可以即時互換

yes macbook 開左bluetooth都search唔到

Apple話要macOS Sierra先得喎

我係啊

3.5mm

3.5mm

仲有Lightning款

3.5mm

想知呢粒野加磁石有咩用,係咪有掛頸

3.5mm

想知呢粒野加磁石有咩用,係咪有掛頸

係,方便你掛頸唔會fungfung下
大家有冇過BeatsX聽緊歌既時候,等綠公仔過馬路會lag一下,聽講信號燈入面有野干擾
大家有冇試過講電話嗰陣對方聽你講野好細聲?

咁又冇,聽唔到人講野就有,之後見面問番佢,原來係佢部iPhone 6 Plus壞壞地,唔關我事

有,beatsx支咪同其他耳機既咪一樣垃圾
係得原廠耳機收得最靚聲唔知點解
點解呢幾日禁一秒開機唔識自動連
點解呢幾日禁一秒開機唔識自動連

BeatsX反而冇事,AirPods同你情況一樣
自從係天才吧換咗隻新嘅翻嚟之後

成日都覺得佢音質比以前個隻差咗

仲差過EarPods

係咪心理作用

仲差過EarPods

係咪心理作用

應該唔係,係差左

仲差過EarPods

係咪心理作用

應該唔係,係差左

冇錢買新耳筒

仲差過EarPods

係咪心理作用

應該唔係,係差左

冇錢買新耳筒

耳筒既野邊洗追,除非你玩耳擴

仲差過EarPods

係咪心理作用

應該唔係,係差左

冇錢買新耳筒

唔係追,只係而家隻Beatsx真係好差音質下

買過隻都要錢

仲差過EarPods

係咪心理作用

應該唔係,係差左

冇錢買新耳筒

唔係追,只係而家隻Beatsx真係好差音質下

買過隻都要錢

冇計,Reset試下好唔好啲
我反而想買隻 上PRICEHK 見有D 8XX 都有交易
是否扺屌?

緊係抵屌啦!有降噪有W1 Chip
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞