BeatsX 用家討論區(3)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
冇試過斷線,最多Lag一陣就冇事,咁啱你果陣好多干擾
邊度買比較便宜?
成半年冇用 最近拎出黎開唔著 叉電紅白紅白紅白白
試過禁reset冇反應 係咪冇得救?
已經過左保

一直著粉紅色燈,開又開唔到
係咪無得救
好多人都有呢個問題,包括我自己果隻 過左保未,拎去士多睇下換唔換比你
佢充電就係咁閃 岩岩過左一年保就壞喇
蘋果嘢咁易壞既咩
整係咪要收618?係咪唔整好過
呢隻BeatsX唔知點解易壞啲,其他Beats耳機都冇咁快壞,依家全新BeatsX士多賣$899,上HKPrice搵$6xx都有,依家用緊urBeats3 Lightning+AirPods粗用住先
一年我就已經整左5次,依家得一邊有聲,又過左保,已經放棄左佢
巴打urbeat 好用?想買嚟用下
士多$469抵玩
本來有興趣,但呢個post 個個都話壞機
之前用Beats都冇乜野(未被收購前),但呢隻係我用過Beats耳機之中最易、最快壞既一隻
想問街買嗰啲會唔會有applemusic code
未必有,除非批貨首賣到依家賣唔出
連袋同個附件都無 早知比多小小apple買
唔撚係掛,4個Size耳塞同Lightning叉電線都冇
呢兩個就有
i mean個舊裝落耳機個舊野
唔知叫咩名
保護膠套,啱啱睇番連urBeats 3都冇埋,咁仆街既
用左年幾 so far無乜問題
岩岩唔撚見左 屌
買唔買過隻好?
最衰BeatsX冇得好似AirPods咁可以搵得返,Find My BeatsX,買過隻啦,街價應該$5xx-6xx左右
又嚟呃錢
自己個beatsx用咗兩年,開始虧虧哋

如果講入耳式同埋Apple ecosystem嘅compatibility,係咪得beatsx可以簡?
Wireless嚟講係
Btw beats x睇電影,睇youtube,打下機,有無聲畫不同步
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞