BeatsX 用家討論區(3)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike

你地版本係幾多?

一樣

想知道如果走去Update耳機洗唔洗插電腦?定係好似AirPods咁?

尋日插電腦叉電
電腦冇彈嘢出黎叫人update

你地版本係幾多?

一樣

想知道如果走去Update耳機洗唔洗插電腦?定係好似AirPods咁?

有得update ga?

你地版本係幾多?

一樣

有,之前試過Studio Wireless, Powerbeats2都可以Update
BTW 唔知BeatsX同AirPods update既形式一樣,唔知關唔關W1 Chip事

你地版本係幾多?

一樣

有,之前試過Studio Wireless, Powerbeats2都可以Update
BTW 唔知BeatsX同AirPods update既形式一樣,唔知關唔關W1 Chip事

有得update慳電就好
會唔會好食iphone電
由一出用到而家 頸帶位條軟膠已經開始甩皮+裂裂地 已經無用黎做運動
有無咁差
由一出用到而家 頸帶位條軟膠已經開始甩皮+裂裂地 已經無用黎做運動
有無咁差

唔係呀嘛咁化學
有無咁差

有無圖
睇下點樣甩法
即刻打左個突唔敢買
有無咁差

有無圖
睇下點樣甩法

仲有冇人收code
仲有冇人收code

https://t.me/tfhlc
用咗幾日,感覺好抵屌
我想問張code有冇得redeem去美國ac

或者本身用開apple music嘅有冇得照加3個月上去咁
同埋點塞落個袋 點屈落去 驚整爛
仲有冇人收code?
同埋點塞落個袋 點屈落去 驚整爛

頸嗰個位兜多個圈就咁塞落去 我有時就咁放落袋
Apple music code有無得用黎買apps?

可以

真心唔識點redeem 有無巴打試過

佢冇比個code我嘅 冇email冇剩
Apple music code有無得用黎買apps?

可以

真心唔識點redeem 有無巴打試過

佢冇比個code我嘅 冇email冇剩

有了
今日去英京買左灰色,920有埋code
有無咁差

有無圖
睇下點樣甩法

其他巴打有無咁 無拎黎做運動 正常使用
有無咁差

有無圖
睇下點樣甩法

無喎,上個星期熱到出晒汗照戴,前一兩日落大雨又照戴
BTW 祝你好運,BeatsX唔防汗水
有無咁差

有無圖
睇下點樣甩法

有無咁差

有無圖
睇下點樣甩法

好靜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞