BeatsX 用家討論區(3)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
真係未見過人喺街用 beatsx,反而街多人用 airpods

between, 今日收到貨,聲唔夠 airpods 正,但可惜 airpods 差不多零隔音,出街用真係.....

BeatsX我都無見過,AirPods都係見過一次

係就好

我都想探討一下

究竟用耳膠定耳棉d聲會好d

用耳棉的話
又有冇話邊隻好用d

用跟機耳膠已經好重 bass,用耳棉真係不敢想像

我正想要再重Bass,原裝膠塞唔夠重

真係未見過人喺街用 beatsx,反而街多人用 airpods

between, 今日收到貨,聲唔夠 airpods 正,但可惜 airpods 差不多零隔音,出街用真係.....

係就好

我都想探討一下

用耳棉的話
又有冇話邊隻好用d

我覺得用左耳棉
d聲失晒真喎

你聽開咩Style歌?

本地歌手
eason
joey

唔係幾岩Channel,廣東歌我好少聽

支持本地音樂

不過都要親身試過先知

係就好

我都想探討一下

用耳棉的話
又有冇話邊隻好用d

不敢想像既意思係好d定差d

差 D,會更重 bass

有冇邊隻耳膠最舒服

係就好

我都想探討一下

用耳棉的話
又有冇話邊隻好用d

我覺得用左耳棉
d聲失晒真喎

你聽開咩Style歌?

本地歌手
eason
joey

唔係幾岩Channel,廣東歌我好少聽

支持本地音樂

不過都要親身試過先知

我想戴得舒適呢
有冇介紹
980買唔買好?

我好心動

等我PM佢要隻藍色
BTW 已有黑色

我pm左佢要灰色

有無覆番你?

覆左啦,今晚交收

巴打好好人,已交收
唔知道點解得單聲道

連第二部機有無呢個問題?
放3個月 music

Telegram:diulaynomore
收Apple Music Code
https://t.me/r5836
放3個月 music

都係自用算
放3個月 music

都係自用算

唔轉落Apple ID執番$144都好
BTW 除非你唔用Apple Music, 唔買App,唔課金
唔知道點解得單聲道

有 由雙聲道慢慢變單聲道

開到最大聲都係咁?
唔知道點解得單聲道

有 由雙聲道慢慢變單聲道

開到最大聲都係咁?

訓醒拎去Apple Store睇下點處理啦
退左條beatsx
為左平百幾蚊
要等多十日
點樣redeem Apple Music 個code去app store?
就咁redeem佢話個code唔啱
點樣redeem Apple Music 個code去app store?

跟機個code係beats的

係就好

我都想探討一下

用耳棉的話
又有冇話邊隻好用d

耳棉 = 吸中高音加強低音
聽開BASS既人應該OK

係就好

我都想探討一下

用耳棉的話
又有冇話邊隻好用d

有冇邊隻耳膠最舒服

SpinFit耳膠
睇review幾好
但個人冇用過同埋唔知有冇出beatsX個口徑
可以留意下
唔知iOS 10.3之後既版本會唔會加 find your beatsX
唔知iOS 10.3之後既版本會唔會加 find your beatsX

如果有Solo3, Powerbeats3果啲有W1已經加左

咁要喺邊度入code?
收Apple Music Code
https://t.me/r5836

咁要喺邊度入code?

去返張卡寫既網址
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞