BeatsX 用家討論區(3)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
講真聲就真係麻麻

不過係真係方便同唔會甩出黎

仲有w1 晶片先買

個藍色又真係算靚

唔知巴/絲打你之前有無玩過Beats系列耳機產品呢?

beats 緊係有

本身有用urbeats 同 solo 2 對佢期望都唔高
講真聲就真係麻麻

仲有w1 晶片先買

個藍色又真係算靚

beats 緊係有

同你差唔多,都係玩過第一隻PowerBeats2, Studio Wireless 2.0, 到依家既BeatsX
白色仍然全線冇貨

Foxx荃灣仲有貨 85折$1010
岩岩買左隻白色

無追POST
85折 walkin就有??
白色仍然全線冇貨

岩岩買左隻白色

無追POST

係呀walk in就有
個sales話即時入會即時做85折
白色仍然全線冇貨

岩岩買左隻白色

無追POST

係呀walk in就有
個sales話即時入會即時做85折

85折
痴撚線
咁唔值錢既咩
我有隻灰色,放1000,有單
我有隻灰色,放1000,有單

唔講真係以為黑色
BTW 黑色好好J
請問點樣set做default 接聽來電device ?

你意思係話有人打比你既時候,永遠用BeatsX去聽講?唔係用iPhone聽講係咪咁意思?

你意思係話有人打比你既時候,永遠用BeatsX去聽講?唔係用iPhone聽講係咪咁意思?

係呀係呀唔該晒
已買藍色

係呀係呀唔該晒

冇連耳機個時係咪會照返電話出?
已買藍色

藍色

係呀係呀唔該晒

冇連耳機個時係咪會照返電話出?

係,我有個習慣,除左係屋企或者叉BeatsX電,外出既話我會長開藍芽+BeatsX永遠連線,有需要既時候先再轉iPhone/BeatsX,唔洗成日又開又熄,又晒電又易壞
講真聲就真係麻麻

仲有w1 晶片先買

個藍色又真係算靚

beats 緊係有

同你差唔多,都係玩過第一隻PowerBeats2, Studio Wireless 2.0, 到依家既BeatsX

所以本身期望唔高

fd 試完話千幾蚊音質麻麻 講真我都駁番話佢賣點真係方便同有w1 晶片 緊係知道千幾蚊買條正常耳機音質好好多啦
講真聲就真係麻麻

仲有w1 晶片先買

個藍色又真係算靚

beats 緊係有

所以本身期望唔高

fd 試完話千幾蚊音質麻麻 講真我都駁番話佢賣點真係方便同有w1 晶片 緊係知道千幾蚊買條正常耳機音質好好多啦

真係唔知好彩定唔好彩,本身真係唸住一定買AirPods,BeatsX首賣果日即跑去CWB唸住有得試戴試聽,點知無,但又好奇啲聲呀,隔音呀,低音呀,W1咁,算啦,照鳩衝
BTW 如果果陣有埋Walkin AirPods分分鐘買撚左
講真聲就真係麻麻

仲有w1 晶片先買

個藍色又真係算靚

beats 緊係有

所以本身期望唔高

真係唔知好彩定唔好彩,本身真係唸住一定買AirPods,BeatsX首賣果日即跑去CWB唸住有得試戴試聽,點知無,但又好奇啲聲呀,隔音呀,低音呀,W1咁,算啦,照鳩衝
BTW 如果果陣有埋Walkin AirPods分分鐘買撚左

airpods 俾我感覺太唔安全同慣左用線控多過siri 轉歌同較音量
講真聲就真係麻麻

仲有w1 晶片先買

個藍色又真係算靚

beats 緊係有

所以本身期望唔高

airpods 俾我感覺太唔安全同慣左用線控多過siri 轉歌同較音量

AirPods可以Walkin我都會再買,因為點解呢,我大多數外出環境係會坐定定,呢個時候AirPods有樣好處,True Wireless之餘唔洗驚會跌,但當我要走黎走去或者行街多人既地方BeatsX又有用啦,原因唔洗再解釋
BTW 當我買左AirPods既時候,BeatsX & AirPods外出都會跟身,而且BeatsX會掛頸,AirPods擺褲袋,兩樣裝置同我習慣一樣,永遠同時連接iPhone,方便自己轉換
一部iPhone7要戴兩個耳機都幾係野,要行街多人隔音聽歌BeatsX,要坐定聽歌仲要想聽到外界聲音AirPods
BTW 唔好話我聽戴BeatsX單邊咁就可以隔一半音,聽外界聲,取代AirPods
一部iPhone7要戴兩個耳機都幾係野,要行街多人隔音聽歌BeatsX,要坐定聽歌仲要想聽到外界聲音AirPods
BTW 唔好話我聽戴BeatsX單邊咁就可以隔一半音,聽外界聲,取代AirPods

而家冇d true wireless耳機可以開外界聲
不過冇w1

而家有d true wireless耳機可以開外界聲
不過冇w1
如果咁計係咪foxx買最抵?定係Apple Store買會好啲
收Apple Music Code
https://t.me/r5836
收Apple Music Code
https://t.me/r5836

144賣俾你
咩事肥花咁多放980
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞