BeatsX 用家討論區(3)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
無啦啦連唔到線又熄唔到reset完無限閃有無巴打試過
無啦啦連唔到線又熄唔到reset完無限閃有無巴打試過

無試過,仲有保就拎去整
有沒巴打知道邊到有門市可以試實物?
d大型電器連鎖店beatsx冇得試

去Apple 試

星際DMA有

唔該巴打先,已買,但好奇點解部iphone 5連唔到?iMac,ipad mini4,iphone se都連到,已更新最新version
有冇人whatsapp 錄音 質素都係麻麻地
今日買左隻BeatsX 有Apple Music Code 係唔係已經廢左
今日買左隻BeatsX 有Apple Music Code 係唔係已經廢左

好似係

入面有無Appple Music Code係度?

入面有無Appple Music Code係度?

尋晚唔小心隻BeatX去洗衣機洗
攞返上黎嘅時候諗住實死冇生
點知冇事
尋晚唔小心隻BeatX去洗衣機洗
攞返上黎嘅時候諗住實死冇生
點知冇事

airpod都係 洗過都無事
樓上兩位可一不可再
樓上兩位可一不可再

右耳冇咗聲

聽日拎去整
我見街賣個價平過apple幾舊水,究竟有乜分別

應該無乜分別,好多巴絲都係細鋪買,暫時冇乜問題

巴打有冇好介紹 想喺細鋪買又驚買到水貨

巴打有冇好介紹 想喺細鋪買又驚買到水貨

點會買到水貨,BeatsX盒有鐳射貼紙
我係英國買左個 今日無啦啦閃三下白燈連唔到用唔到 想問下有咩解決方法 英國買香港有冇得整 同埋我手多dum撚左個盒 得單
我係英國買左個 今日無啦啦閃三下白燈連唔到用唔到 想問下有咩解決方法 英國買香港有冇得整 同埋我手多dum撚左個盒 得單

有,可以拎去整
我都係咁,外國買但又係閃白燈
Beats好撚廢

有,可以拎去整
Beats好撚廢

冇盒都可以?

有,可以拎去整
Beats好撚廢

冇盒都可以?

可以
Beats產品全球保
而家邊到買行貨最平?
放Apple music code

https://t.me/hkgip
放Apple music code

https://t.me/hkgip

過晒期啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞