BeatsX 用家討論區(3)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
新post lm
新post lm

果然係快槍手
買 beatsx 有冇三個月 Apple Music 送?
買 beatsx 有冇三個月 Apple Music 送?

依家Walkin Apple Store應該仲有,細鋪果啲要問問
Beats開到3
真係咁多人用?
980買唔買好?
980買唔買好?

我好心動
980買唔買好?

我好心動
980買唔買好?

我好心動

等我PM佢要隻藍色
BTW 已有黑色
係日本買左
14800yen
980買唔買好?

我好心動

等我PM佢要隻藍色
BTW 已有黑色

我pm左佢要灰色
980買唔買好?

我好心動

等我PM佢要隻藍色
BTW 已有黑色

我pm左佢要灰色

有無覆番你?
980買唔買好?

我好心動

等我PM佢要隻藍色
BTW 已有黑色

我pm左佢要灰色

有無覆番你?

覆左啦,今晚交收
Beats開到3
真係咁多人用?

全部都係報價post
連左之後我右上仲係藍芽符號,點變做耳機符號
真係未見過人喺街用 beatsx,反而街多人用 airpods

between, 今日收到貨,聲唔夠 airpods 正,但可惜 airpods 差不多零隔音,出街用真係.....
真係未見過人喺街用 beatsx,反而街多人用 airpods

between, 今日收到貨,聲唔夠 airpods 正,但可惜 airpods 差不多零隔音,出街用真係.....

Airpods 太凸出,BeatsX 太低調
所以出街唔覺太多人用
Beats開到3
真係咁多人用?

全部都係報價post

黎到3Post就唔報啦,大貨開始黎
今次主要講下BeatsX膠塞/耳棉既話題

影張相睇睇

BeatsX我都無見過,AirPods都係見過一次

係就好

我都想探討一下

究竟用耳膠定耳棉d聲會好d

用耳棉的話
又有冇話邊隻好用d

影張相睇睇

係就好

我都想探討一下

究竟用耳膠定耳棉d聲會好d

用耳棉的話
又有冇話邊隻好用d

2Post有巴打講話星際有BeatsX專用既耳棉賣,有隻防耳油入單元,都幾好J,得閒經開果頭都會買番對出街傍身

影張相睇睇

你連過AIRPOD 要係藍芽度忘記佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞