BeatsX 用家討論區(3)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
Btw,點樣先屈到入個膠套度
條野個長度如果著有領衫擺條領入面岩岩好

返工有時戴單邊有咪個邊成個實Q咁

同問 都係今日去左英京買
我有ipad mini同iphone 點快速轉換?

兩部機iOS10、同一個iCloud ID就可以

點操作

點操作

拉個control center 出嚟,去右面音樂個度,最底禁一下揀

點操作

拉個control center 出嚟,去右面音樂個度,最底禁一下揀

https://www.youtube.com/watch?v=wn5hadNpbkM
條野個長度如果著有領衫擺條領入面岩岩好

佢一出我就買左,個長度真係太長

好似B&) H5 咁就岩岩好
打字鍵盤聲有輕微delay,正常?
留個名先 本身唔係用iPhone但Apple store有coupon求其入咗
打字鍵盤聲有輕微delay,正常?

點都有少少
對翼戴到耳仔痛
對翼戴到耳仔痛

我冇用過翼,Powerbeats應該不相伯仲
我想問 , 如果有人打電話黎 , 一定係headphone + iphone都有鈴聲
有無得set headphone only ?
放二手beatsx 黑色 仲有接近半年apple store保養 到2018年3月6日 本身用535所以好少用
Telegram: bigfatfuck
我想問 , 如果有人打電話黎 , 一定係headphone + iphone都有鈴聲
有無得set headphone only ?

唔知,好似得震機先可以
粒耳膠唔見左
邊度可以配返?
粒耳膠唔見左
邊度可以配返?

原裝跟3對都唔見?
粒耳膠唔見左
邊度可以配返?

原裝跟3對都唔見?

用開原本跟機個大細
基它3個戴得唔舒服
粒耳膠唔見左
邊度可以配返?

原裝跟3對都唔見?

用開原本跟機個大細
基它3個戴得唔舒服

打去問下Apple
有冇人 更新左 IOS11 睇唔到 beats 電量?
有冇人 更新左 IOS11 睇唔到 beats 電量?

左邊Widget開番電池
粒耳膠唔見左
邊度可以配返?

試下用耳綿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞