BeatsX 用家討論區(3)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
到宜家都係pair唔到macbook pro好奇怪
Touch wood再壞就買urBeats 3 3.5+Studio 3
買左AirPods未?用緊幾多部iDevices?
買左幾耐?拎去Store check下
試下reset beatsX
其實BeatsX用咩原理自動更新軟體?AirPods就用Wi-Fi將兩邊放入盒(開住蓋)就自動檢查
右上角得耳機符號 點樣可以出埋電量
個細SIZE 耳釣爛左 有冇得換架
之前唔記得咩版本,冇插過BeatsX落電腦,自動幫我升到最新7.0.3,而官網都話IOS 10或以上係wifi環境下都會自動檢查更新,簡單嚟講,有W1 Chip既產品都會咁做
iOS 10以上就整走左,但非官方產品就有(好似係)
想知x2,可以去Store問問
原來有得reset?
去哩到down完搞?
http://your.beatsbydre.com/#/download?locale=zh-HK
佢話拎盒新比我 不過要等兩三日寄去屋企
係咪好易壞
屌又壞
閃三下白燈,跟外國網教嘅叉住電reset方法成功捱到大概一星期
最後都係死左,死死氣去Apple畀左1288買airpods
記得之前同你個情況差唔多,但冇閃3下白燈,仲要冇啦啦死左,叉電唔可以叉滿,長著紅燈,情況維持大約一個月多少少,之後一晚冇啦啦又得番,仲同我update到冒新版本,中途冇插過BeatsX落電腦,跟住用到依家,情況暫時良好,係舊電差少少,希望繼續出多兩至三個update
見到宜家行貨$780 買唔買得過
聽之前巴打講,$700頭都有
同你調番轉,我先買BeatsX,後買AirPods,唔追求音質要隔音降噪試下BeatsX都冇壞,反正兩樣都有W1 Chip
見到宜家行貨$780 買唔買得過
聽之前巴打講,$700頭都有
而加用緊airpods有啲想試下
同你調番轉,我先買BeatsX,後買AirPods,唔追求音質要隔音降噪試下BeatsX都冇壞,反正兩樣都有W1 Chip

買呢兩個都唔追求音質架喇
不過我用開啲二百令三百太文既耳筒,轉做beatsX明顯音質有提升
所以已經好滿意
試下冇壞既,驚你唔慣姐,一隻真•無線,一隻假•無線
$700頭係行貨嗎?知唔知邊度賣?
有無人試過連surface pro?
我部pro3黎 但search唔到隻beats
電話就無事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞