BeatsX 用家討論區(3)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
想問下叉滿電要幾耐 同埋雜食岩唔岩?
想問下叉滿電要幾耐 同埋雜食岩唔岩?

無晒電既話,半個鐘左右搞掂
想問下叉門電要幾耐 同埋雜食岩唔岩?

重bass
想問下叉門電要幾耐 同埋雜食岩唔岩?

重bass

我覺得唔夠,比EarPods好少少
九百蚊入手
九百蚊入手

900正
如果戴埋黎做運動應該買beatsx定powerbeats 3好

Powerbeats防水好吸引但係賣相就beatsx吸引啲

我揀左beatsX

我搵野塞住LIGHTENING ,應該冇位入到水

我都用左個淘室送既usb防塵膠塞塞住左佢

我用2
我覺得好好,3佢直頭無埋防水膠 重開心
我之前用過sony果隻,同beatsx差唔多
我個人覺得麻麻地
九百蚊入手

where? 同埋有無code?
九百蚊入手

同求
Thanks
Apple store會唔會有得試
原來我AOS取消左果件貨refund左畀我了
九百蚊入手

我係肥買980有 music code
Apple store會唔會有得試

要問人
九百蚊入手

同求
Thanks

staff discount
買左個藍牙接駁器裝左係電腦
但detect唔到個beatsX
有冇巴打知點解
thanks
有冇巴打知點解
thanks

隻beatsx有冇連iphone?
有冇巴打知點解
thanks

隻beatsx有冇連iphone?

同iphone disconnect左
仲有冇巴絲收Apple music code
有冇巴打知點解
thanks

要裝driver
Apple music 張卡 可唔可轉番做itunes用?

可以,有$144 iTunes credit
巴打們想問下呢beatsX有無跟耳棉?
因為用慣左用耳棉 加上唔慣耳膠種質感
同埋想問用緊嘅巴打入耳時同戴個陣舒唔舒服? 音質又點?
小弟有啲心動 唔該咁多位巴

應該要點樣做?

應該要點樣做?

上網登記你個beatsX , 之後你會收到個email, 入面個code 入返去iTunes account 就有$144
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞