BeatsX 用家討論區(3)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
macbook同iphone點樣無間斷咁連接呢

我都想知

好似要連同一個 account

已係同一個
登出又登入都冇用
同連普通藍牙一樣要禁
定其實係airpods先有

我都想知

已係同一個
登出又登入都冇用
同連普通藍牙一樣要禁

本身pair 哂兩個
之後就咁係藍牙揀就即時轉左
有冇地方有得試powerbeats3 同beatsx?
最後都係揀左powerbeats3
有冇地方有得試powerbeats3 同beatsx?

beatsx 上次去尖沙咀間apple 有得試
另一隻就唔知了,如果APPLE有,可以問下
Apple store有現貨,定要AOS?
銀座apple入手
有冇人知道同jaybird x3比,邊個好聲啲?
淨係音質嚟講
放beatX 灰色
只係開過盒 99%new
有意PM

放幾錢?
岩岩入手
有冇戴眼鏡嘅巴打用緊powerbeats3?長時間戴舒服?

我都想知

已係同一個
登出又登入都冇用
同連普通藍牙一樣要禁

本身pair 哂兩個

咁姐係同其他藍牙產品一樣
Airpod可以直接連哂,想係邊個device就播,唔洗禁黎禁去(好似係)
請問豐澤or百老匯賣果啲有無code?

我都想知

已係同一個
登出又登入都冇用
同連普通藍牙一樣要禁

本身pair 哂兩個

Airpod可以直接連哂,想係邊個device就播,唔洗禁黎禁去(好似係)

想係邊個device就播 < 點樣禁?

我都想知

已係同一個
登出又登入都冇用
同連普通藍牙一樣要禁

本身pair 哂兩個

想係邊個device就播 < 點樣禁?

見airpods post啲人話
如果係用電話播緊而想轉mac的話,直係禁Airplay定咁上下既野,就直接播到
唔似beatsX要重新連藍牙
始終apple野侜係唔同啲
淨係音質嚟講

個人覺得 x3

利申:兩隻都有
淨係音質嚟講

個人覺得 x3

X3我都想入手
除左網上買係咪無其他方法?
收apple music code
Email: apmcode111@gmail.com

幾多收?

幾多收?

淨係音質嚟講

個人覺得 x3

X3我都想入手
除左網上買係咪無其他方法?

係呀,不過老實講我覺得今次jaybird D QC爭D
剛剛入手藍色
有無人去過友價講買過耳機? 定買beatsx好
放beatX 灰色
只係開過盒 99%new
有意PM

放既原因係因為AirPods 真係太方便

我反而放左AirPods 入beats x

你放幾錢?二手?

二手 原價放左 聽左兩個幾月

我放左1200用左一個月都無🌚
我部iPhone個藍牙icon仲未變耳機icon
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞