BeatsX 用家討論區(3)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
岩岩係荃灣foxx $1010入手黑色

唔係9舊幾水咩

$980會唔會抽起左3個月Apple Music Code
BTW 真係想知

$60放埋個code最後$950入手
有沒人知白色有貨未

太古城中心一期地下賣apple product果間有

荃灣foxx都有白色
有沒人知白色有貨未

太古城中心一期地下賣apple product果間有

荃灣foxx都有白色

反而灰色真係未見過實物
啱啱行旺角見好多都有得賣 想問下BeatsX去到多干擾嘅地方例如腦場咁,會唔會窒窒下? 睇隔離AirPods會有咁嘅問題岀現⋯
係咪同AirPod 啲聲唔多

之前試過airpod 試過beatsx 之後覺得完爆airpod先入手beatsx
放beatX 灰色
只係開過盒 99%new
有意PM

即係二手

250同你要左佢

之前試過airpod 試過beatsx 之後覺得完爆airpod先入手beatsx

會唔會好重味精bass
Apple music code有無得用黎買apps?

會唔會好重味精bass

唔會

會唔會好重味精bass

唔會

放beatX 灰色
只係開過盒 99%new
有意PM

放既原因係因為AirPods 真係太方便

我反而放左AirPods 入beats x
用左一個禮拜,得低音,中高音矇到喊,冇晒mood用
唯有賣左再等下有冇d好聲d既wireless耳機遲下再買 要求音質真係咪撚買beats

可以
用左一個禮拜,得低音,中高音矇到喊,冇晒mood用
唯有賣左再等下有冇d好聲d既wireless耳機遲下再買 要求音質真係咪撚買beats

買得beats預撚左啦
你唔係買左先知呀

可以

真心唔識點redeem 有無巴打試過

可以

跟返張卡,入去個網址到,跟指示入資料,然後會send 返個code比你,再去返iTunes redeem

可以

可以

跟返張卡,入去個網址到,跟指示入資料,然後會send 返個code比你,再去返iTunes redeem

唔該巴打
$1010入手仲要人翻張code有$144買app 計埋都係$866 望住班炒家真係得啖笑
$1010入手仲要人翻張code有$144買app 計埋都係$866 望住班炒家真係得啖笑

仲有人炒咩

周街都係貨啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞