BeatsX 用家討論區(3)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
我反而想買隻 上PRICEHK 見有D 8XX 都有交易
是否扺屌?

緊係抵屌啦!有降噪有W1 Chip

唔好呃我 好小上樓上鋪買野
邊間冇咁伏

Apple Store就冇伏$1,188,細鋪係$8xx-$1,xxx,有原裝行貨鐳射貼紙就ok
英京聲稱係行貨但冇貼紙係咪伏
升左iOS 11 同high Sierra
覺唔覺聲畫好似無咁同步咁
升左iOS 11 同high Sierra
覺唔覺聲畫好似無咁同步咁

少少實有,但唔明顯
後悔買左
買airpods仲好
後悔買左
買airpods仲好

點解?我覺得兩隻都幾好喎,BeatsX有降噪,搭車搭地鐵用一流,AirPods方便,通話比大部份真•無線耳機好,電量都唔錯
利申:兩隻都有用緊
後悔買左
買airpods仲好

點解?我覺得兩隻都幾好喎,BeatsX有降噪,搭車搭地鐵用一流,AirPods方便,通話比大部份真•無線耳機好,電量都唔錯

一條線
覺得唔舒服

照咁睇
都係airpods適合我
後悔買左
買airpods仲好

一條線
覺得唔舒服

照咁睇

你又啱,條線真係太長
後悔買左
買airpods仲好

一條線
覺得唔舒服

照咁睇

你又啱,條線真係太長

奈何已經有beatsx

如果走去買airpods
老婆實屌死
後悔買左
買airpods仲好

一條線
覺得唔舒服

照咁睇

你又啱,條線真係太長

奈何已經有beatsx

老婆實屌死

咁兩隻產品兩樣野嚟,一隻假•無線、一隻真•無線、一隻有降噪、一隻無降噪,點會屌呢?價錢兩者都差唔多,差一舊,當然,嚟計十二月出無線叉電版AirPods,睇你點睇
後悔買左
買airpods仲好

一條線
覺得唔舒服

照咁睇

你又啱,條線真係太長

奈何已經有beatsx

老婆實屌死

咁兩隻產品兩樣野嚟,一隻假•無線、一隻真•無線、一隻有降噪、一隻無降噪,點會屌呢?價錢兩者都差唔多,差一舊,當然,嚟計十二月出無線叉電版AirPods,睇你點睇

無線差電就興趣不大
同埋原來我唔係咁喜歡入耳式

換左耳棉後就好左少少

換左耳棉後就好左少少

想問問你係乾耳定油耳?

換左耳棉後就好左少少

想問問你係乾耳定油耳?

油耳
有時連耳屎整埋出來
勁核突

換左耳棉後就好左少少

想問問你係乾耳定油耳?

油耳
有時連耳屎整埋出來
勁核突

睇嚟你要買定耳膠,因為油耳用AirPods會少少鬆,但唔會鬆到跌落嚟

換左耳棉後就好左少少

想問問你係乾耳定油耳?

油耳
有時連耳屎整埋出來
勁核突

睇嚟你要買定耳膠,因為油耳用AirPods會少少鬆,但唔會鬆到跌落嚟

係隔離post見到你耳膠條youtube片

好唔型喎

換左耳棉後就好左少少

想問問你係乾耳定油耳?

油耳
有時連耳屎整埋出來
勁核突

係隔離post見到你耳膠條youtube片

好唔型喎

係唔型,不過人地都睇唔到,真心想Bass再厚啲,都冇咁鬆
而家睇埋隻Powerbeats3 Wireless
大家覺得Powerbeats3 Wireless 定BEATS X 好

用過Powerbeats2感覺麻麻地,可能佢果掛耳唔係咁舒服
而家睇埋隻Powerbeats3 Wireless
大家覺得Powerbeats3 Wireless 定BEATS X 好

用過Powerbeats2感覺麻麻地,可能佢果掛耳唔係咁舒服

去過士多 試過隻BEATSX 條線感覺有D長
Powerbeats3 Wireless 感覺就好似好D 不過未試過

試埋Powerbeats3,聽講改良左,等你報告
買airpods的話
邊度入手會抵d
買airpods的話
邊度入手會抵d

暫時知道SmarTone -$100
閃白燈3下係咪條耳機線有問題
Reset完都係照閃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞