銀包催財,你問我答

1001 回覆
148 Like 91 Dislike
發問數同正皮數爭咁遠嘅?
大家比個正皮黎鼓勵下啦。

午飯時間回覆,正式啟動!!!
92 12 22 1045 麻煩樓主幫我睇下我岩咩顏色既銀包丫
我換過幾次銀包 但冇點留意金錢狀況既分別
反正都好似係收入唔多穩定 又易洗錢咁啦
唔知係關命同性格事定關銀包事喇
發問數同正皮數爭咁遠嘅?
大家比個正皮黎鼓勵下啦。

午飯時間回覆,正式啟動!!!

等左你好耐啦 琴晚等到我諗住應該有啦 跟住你就話十二點要瞓 慢慢唔洗急
91年5月18 10:35 用咩色好? thanks

巴打財運唔差果喎,最多都係覺得財來財去咁。

想再催財就用土系顏色,但會搵得多又唔知點解洗得多,想控制就真係靠定力。

(使少啲係異性身上)
水為財
養缸魚好過啦

咁陸龜咪

1994 2 26

7定8點到 男

朝早定夜晚?

想再催財就用土系顏色,但會搵得多又唔知點解洗得多,想控制就真係靠定力。

(使少啲係異性身上)

如果綠色得唔得嫁? 如果催偏財都係土系色?
95 11月12 時間好似朝早5 點
男 咩色最好 正想換
銀包好多卡
信用卡銀行卡mpf卡 無乜用又唔捨得放埋一邊嘅卡
又一堆mk時代影嘅貼紙相
收據又有一堆
唔怪得啲錢用得咁快

執下佢啦
MPF卡放銀包都無用,信用卡銀行卡就無問題嘅。

相咪影底佢之後放好佢地。
1992 年 9月21日 下午4時 男
正皮已送上,廿歲前唔知咩叫黑
廿歲後黑到就爆廠
財運麻麻
91 12 13 2100 巴打
求指引
97年12月16 9:14am 女
用緊牛仔果隻藍(外面)
入面係大紅色
岩唔岩?

藍色完全唔岩你

火系顏色銀包先岩絲打你。
請問7月份出世既人,用咩顏色既銀包好?

唔可以淨係用月份計,唔一定準。

睇電視好多時話平命人/熱命人/寒命人用咩色好,但實際又要睇個人八字先知。

好似十二星座都有話咩星座配咩色好,但真係睇得深入同準確都要開星盤黎睇先知。

樓主係咪上過tvb阿bob個節目?

嘩,咁抬舉我呀

利申:只係一名毒撚
細佬 1991-7-17 朝早五點
跪求高人指點
巴打我係男94年2月2 下午2點幾係加拿大出世
用緊啡色銀包(入邊粉紅)
有冇問題

巴打要用水系顏色(黑/藍)銀包先幫到你。

大師我做bank嘅
想問仲可以做d咩去催運(正財or偏財)
絲 96/12/31 接近下就2點
用緊黑色長銀包 粉紅色短散紙包
想問下夾唔夾我?

絲打唔好用水系顏色銀包喇,用火系顏色銀包啦。

絲打你財運都應該唔差果喎。
1989年10月22日 晚上7點
用咩色好

嘩,巴打你個case要比時間我望望,夜晚先覆你。五行欠其中一樣欠到
女 95年6月29日 晚上11點正

用緊深藍色短銀包

人工好低,想搵多d錢
如果99/9/12 凌晨四點幾出世點做會好o的?

建議巴打用土系顏色銀包,夾硬用金系顏色催財又係會搵得多使得多。
1996年11月26
晏晝三點出世
絲打
應該用咩色銀包

絲打你要用金色系銀包(白/杏/金)。
用咩色好

嘩,巴打你個case要比時間我望望,夜晚先覆你。五行欠其中一樣欠到

咁我估我個case仲難搞
午間時段結束

大家唔好叫我大師,一聲巴打先夠親切。

認真講唔好期望會有好大幫助,有改善已經好好。如果唔係人地睇風水/改埋名/衣物首飾都有講究嘅咪全部發大達。

用落咗之後覺得有改善嘅,做下善事有助抵消副作用,又可以積下德,咁就夠㗎喇。

🙏🙏🙏

(使少啲係異性身上)

男人老狗真係好難搵到黃色長銀包 but I'll try try
用咩色好

咁我估我個case仲難搞

見你咁講我即時望咗你果個

絲打你要用火系顏色銀包。

無得靠屋企人,靠自己捱下先啦。34/5開始會好轉,先苦後甜,起碼有收穫。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞