銀包催財,你問我答

1001 回覆
148 Like 91 Dislike
巴打有冇telegram?可唔可以喺telegram問?

最好係度問,telegram唔方便公開。

或者你search我fb page再inbox我。
220890 815pm

巴打你要用水系顏色銀包呢。
98年12月4 零晨一點 唔該巴打

Btw男

巴打你要用土系顏色銀包。
94年4月8日 22:20 女

絲打你要用火系顏色銀包。
見巴打咁辛苦覆大家正負皮都係55波, 真係好撚慘 所以比左正評先留言

用2年幾左紅十字會銀包, 但感覺財運好差, 明明收入多左, 又無咩買野都無錢存過。之後有長輩話用粉紅色財運會好D, 同錢財會主要來自異性, 剛好我又有個粉紅色銀包係屋企, 就換左。真係財運好左, 同有男友幫助呀咁 。早2日男朋友送左個綠色銀包比我, 咁我用唔用好?因為個銀包價錢的200倍肯肯定超左我年收入好好好多, 如果用左會唔會反效果架? 定其實我應該用咩色會更好?

絲 1989年2月4日, 半夜 3:50

多謝絲打支持。

木系顏色銀包岩你,放心用。200倍果個只作參考,睇完就算啦。

火系顏色對你唔好,無錢淨係正常,粉紅只係影響細啲所以你覺得好轉咗咁解。
97,3月5日
照早11點半左右

巴打你要用金系顏色銀包呢。
92年4月27
晚上7:10-30分左右
俾個借口自己可以換銀包了
Btw 正已評加油巴打

多謝巴打。

巴打你要用火系顏色銀包。
絲 96/12/31 接近下就2點
用緊黑色長銀包 粉紅色短散紙包
想問下夾唔夾我?

絲打唔好用水系顏色銀包喇,用火系顏色銀包啦。

絲打你財運都應該唔差果喎。

咁黑色長銀包o唔ok架? 我仲以為我唔用得紅色
水系姐係藍色?有無其他色架

皮已正

黑色同藍色都係水系顏色呀!

火系有紅(正財)/橙(中性)/紫(偏財)。

死啦 我個黑色仲要好貴 點算 有無得放d咩化解
粉紅色唔係火系?

無得咁化果喎。

粉紅都係火系顏色。

1998,4月23,4:27pm
用緊黑色長銀包

黑色銀包可以繼續用,到要換時先轉木系顏色銀包啦。
返工先,中午先開始找12頁嘅數。

追極都清唔晒。
男,1980年6月8日好似係朝早三四五點

巴打skip 咗我,請教下我用咩色銀包好
19960206 0230 絲
用緊桃紅色銀包
唔該巴打
男 1989 12 02 14:30
用緊啡色方形銀包

我記得之前睇過相係話我命格係火,不過好弱

13頁,#319 度覆咗你喇。

sorry

sorry

唔使sorry。

希望幫到巴打你。
95年6月10日早上2 點
幫幫你 各處鄉村各處例
銀包係女朋友早幾個月送嘅,無啦啦換簡直找死
不過其他意見會跟
1992 11 04 男 5點幾至6點pm左右
用緊灰色散紙包當銀包用
應該轉咩色銀包好
98年3月4號 夜晚10點 女仔
95年12月2 朝早11點

想知埋男朋友94年1月27

唔該哂巴打
97年3月25 下午6點幾 女
用緊淘寶貨黑色長銀包配金色拉鍊
89 11 18 1510 男 用緊啡色 黎緊想投資下股票 有冇需要轉?

土系顏色唔岩巴打你。

巴打你要用火系顏色銀包,催偏財就要紫色,正財就紅色/橙色。

thank you
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞