銀包催財,你問我答

1001 回覆
148 Like 91 Dislike
1997年3月27
1997年3月27

好似係凌晨4點
女 農歷1995年5月16 淩晨1點40分
男 農歷1991年6月15 晏就12點左右

唔該巴打
女 農歷1995年5月16 淩晨1點40分
男 農歷1991年6月15 晏就12點左右

唔該巴打

新曆唔該

會睇得快好多。
98 10 23 朝早10半左右

又一個應該好景嘅巴打

再催財只可以用木系顏色銀包,搵到/有錢時不忘做下善事。

唔知點解我由細到大都儲唔到錢 我而家都係用緊錢夾咋
93年04月23 夜晚7點幾 女
用緊黑色長銀包
入面除左有卡 錢 收據 coupon之外
仲有符 利是 膠布 即影即有 原來都幾多野下
唔該巴打

絲打你要用土系顏色銀包。

得閒執下銀包啦。
1994/11/04 下午五點 絲
本身用緊淺藍細銀包
Thz 巴打

求解答
94年11月4日 下午5點

用緊果個無問題,下次換銀包用木系顏色會更好。
99年6月11日 唔知係唔係夜晚九點出世
等緊巴打接濟

絲打屬木嘛?係嘅就用水系顏色銀包。
驚自爆 可否tg講出生日期
91年10月20,晚上9點45分
用梗桃紅色短銀包
儲錢好慢

講漏,絲黎

火系顏色銀包岩你。

絲打你命中水重,儲到錢算好。

想再改善平日少用水系顏色野,多用土系顏色。
問多次
96 4月7 10:40am 絲

木系顏色銀包岩絲打你。
92 7 16 啱用咩色長銀包 唔該巴打

男仔

出生時間?

寫埋味俾你落降頭lo

睇你回覆ip都唔使check就知你住邊啦。

落你降頭比錢我使咩。 名又唔知,係巴係絲都係你講我就睇。你喜歡啦巴打。
男 02/10/1992

無出生時間幫你唔到啊巴打。
1989/12/17 1625
我依加用緊桃紅色銀包

絲打要換銀包喇,火系顏色絕對唔岩你。

木系顏色銀包幫到絲打你。
1991年2月23 正午12點

用緊啡色銀包

請指點

宜家果個銀包得喇,土系顏色銀包岩巴打你。
1995 12 8
朝早十一十二點到

唔該巴打
本身我好鐘意用散紙包
最近換左摺既銀包

我覺得長銀包真係好阻位置

火系顏色銀包岩絲打你。

你試想像下長銀包=錢,到時睇下會唔會覺得錢阻你位置。

講笑,希望幫到你。
等緊巴打接濟

唔該巴打
點知道自己屬咩 同埋夜晚九點同九點幾有冇咩分別
900504 19 點
用咩色銀包

當你5月4,巴打你要用水系顏色銀包。

用緊藍色都唔係好得
1997年3月10 下午5點阿 巴打
男,95年7月18岩岩天光既時間
淨係知咁多

巴打屬金?7月5/6點就天光。

當你5-7點出世,用水系顏色銀包都幫到巴打你。
等緊巴打接濟

唔該巴打
點知道自己屬咩 同埋夜晚九點同九點幾有冇咩分別

有啲巴絲有睇過八字/面/手相或屋企人幫佢睇過嘅咪知。

9點同9點幾爭咁少無分別。
男。1987年5月30日。
上午大約8點出世

用緊黑色銀包(咁多年都係用黑色)
900504 19 點
用咩色銀包

當你5月4,巴打你要用水系顏色銀包。

用緊藍色都唔係好得

巴打你屬土,仲要又強又多,財係水又少,係爭咁啲。

都係果句,一個銀包助力有限,幫到幾多得幾多咁解。

平時用多啲木系顏色野可以幫下到你。
29/03/98 around 7am出世
依家用緊兩個長銀包 多數用紅色 其次黑色
黎緊都諗住換返個皮銀包 唔該哂

咁多銀包

絲打你要轉用土系顏色銀包,黑色果個唔好用喇…

92年2月17號 17:25
唔該巴打

火系顏色銀包岩巴打你。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞