銀包催財,你問我答

1001 回覆
148 Like 91 Dislike

女朋友整
窮到仆街
點算好

同你個銀包好似

應該唔係銀包問題
無錢既原因係有女朋友
咁樣講出生時間怕唔怕有人落降頭呀?

名又唔需要問,撞時辰嘅呢個世界咪好多人同時中招?

而且落人降之類有報應,好似係

女朋友整
窮到仆街
點算好

同你個銀包好似

應該唔係銀包問題
無錢既原因係有女朋友

女朋友/另一半用咩色銀包都有影響
佢用岩顏色你嘅錢會流去佢果邊
96年12月16 朝早9點3
用咩銀包好
依家用緊4蚊雞散紙包當銀包
卡就用黑色皮card holder

巴打用金系顏色先岩,白就正財,杏就整體,金就偏財。

巴打用黑色影響唔大,不過要催財就要用金系顏色。
op有幾多身家?

op唔覆我嘅?

唔關事嘅唔好提啦
99年8月27 上午4點出世應該咩色?

如果係絲打,凌晨4點出世嘅話,用木系顏色,青/青綠幫正財,深綠/墨綠幫偏財。
男裝好少白色銀包....

少,但係有嘅,可惜我唔用得,而黑/白/藍色我都覺得好型

如果係絲打,凌晨4點出世嘅話,用木系顏色,青/青綠幫正財,深綠/墨綠幫偏財。

我銀包係綠色
唔該曬巴打 都啱呀我偏財幾勁
男 1997年9月1號早上7點

你遲咗63日出世

貪本BNO咩
雖然有好過無

我銀包係綠色
唔該曬巴打 都啱呀我偏財幾勁

銀包唔好亂放野,好好保養就得。
雖然有偏財,都係小賭怡情,絲打你本身正財運比偏財運好。

一年捐返一次半次錢(多少隨心,10蚊都無問題)做善事就更好。
lm
op有幾多身家?

op唔覆我嘅?

唔關事嘅唔好提啦

唔係呀,如果你個催財係成立,你都應該有返咁上下呀嗎
我地無理由信一個乞衣9up
op有幾多身家?

op唔覆我嘅?

唔關事嘅唔好提啦

照你咁嘅卜土
1994年8月15日 13點3x分 女
每個月都有捐錢助養小朋友

用緊粉紅色長銀包 用左之後洗得少過用摺既銀包 啲單定期清
op有幾多身家?

op唔覆我嘅?

唔關事嘅唔好提啦

照你咁嘅卜土

㩒錯

照你咁嘅邏輯 ,班有錢咪要搵比佢地更有錢嘅去睇風水?如果唔係點信佢地?

而且有提過要睇你基數,有幫助唔等於包發達嘛。

銀包又唔係叫你同我買,多一兩個正皮同多幾十個負皮我又無錢袋/無損失嘅。唔信嘅咪當浪費咗你一、兩分鐘睇咗個無謂post。

絲打用岩色,又心地好。 用火屬顏色銀包岩你,紅幫正財,粉紅都係,不過效果無咁強。橙紅色就整體財運,紫色就幫偏財。 

1993年4月9日朝早9點00-9:20
巴打有乜嘢推薦 我發覺自己冇乜偏財運
同朋友去澳門玩兩手都輸
而家用緊深藍色銀包 但自己鍾意用card holder..
1993年4月9日朝早9點00-9:20
巴打有乜嘢推薦 我發覺自己冇乜偏財運
同朋友去澳門玩兩手都輸
而家用緊深藍色銀包 但自己鍾意用card holder..

藍色唔岩巴打你呀。

巴打要用木系顏色,青/青綠幫正財,深綠/墨綠幫偏財。

但係你無偏財運,陪朋友過大海都係一千幾百過下手癮好喇… 催下正財啦。

絲打用岩色,又心地好。 用火屬顏色銀包岩你,紅幫正財,粉紅都係,不過效果無咁強。橙紅色就整體財運,紫色就幫偏財。 

我見你開頭話紅色粉紅色個啲唔岩有啲驚 好彩都岩

同埋我好耐之前已經慣左銀紙由細到大排 同埋要正面唔可以反轉 有啲強迫症

女朋友整
窮到仆街
點算好

同你個銀包好似

應該唔係銀包問題
無錢既原因係有女朋友

食兩家茶飯
1992 10 18
應該用咩色好

同埋我好耐之前已經慣左銀紙由細到大排 同埋要正面唔可以反轉 有啲強迫症

所以我有講明係一般情況用土、金同水系色,但實際要睇每個人嘅八字。

絲打想再儲到錢就試下大銀碼銀紙放最入,即最入1千、5百、1百、50、20,跟住10蚊放最出咁排。

女朋友整
窮到仆街
點算好

同你個銀包好似

應該唔係銀包問題
無錢既原因係有女朋友

食兩家茶飯

唔怪得我自從用左粉紅色銀包後佢冇再點埋怨要幫我比錢

所以我有講明係一般情況用土、金同水系色,但實際要睇每個人嘅八字。

絲打想再儲到錢就試下大銀碼銀紙放最入,即最入1千、5百、1百、50、20,跟住10蚊放最出咁排。

我有咁做呀 仲長期放長500蚊紙係銀包 咁樣會唔會都有用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞