銀包催財,你問我答

1001 回覆
148 Like 91 Dislike
91年5月18 10:35 用咩色好? thanks

巴打財運唔差果喎,最多都係覺得財來財去咁。

想再催財就用土系顏色,但會搵得多又唔知點解洗得多,想控制就真係靠定力。

(使少啲係異性身上)

男人老狗真係好難搵到黃色長銀包 but I'll try try

土系易搵啦,啡色都係,好多皮銀包都有啡色,深啡都一樣得。

我銀包係呢款size好細,有冇咩影響?

同埋我八字重土,跟住係木
1989年10月22日 晚上7點
用咩色好

嘩,巴打你個case要比時間我望望,夜晚先覆你。五行欠其中一樣欠到

咁我估我個case仲難搞

見你咁講我即時望咗你果個

絲打你要用火系顏色銀包。

無得靠屋企人,靠自己捱下先啦。34/5開始會好轉,先苦後甜,起碼有收穫。

唔該巴打
屋企人好似未至於完全唔靠得既 不過唔想靠
咁我想問有冇話最好唔好用咩其他色咁?
另外想問銀包係咪指放現金既地方
定係card holder都計
因為我有時會分開兩舊野咁放
樓主是睇《為什麼有錢人都用長皮夾?》的朋友?
評已正,賜酒

我都想知
Btw 95年8月31日 23xx

巴打我啊
轉左長銀包反而大洗左

咁要睇:
1. 收入有無同時間都多咗
2. 銀包顏色係咪同你八字唔夾
3. 銀包入面有無亂放野

1.咁又無 少左d tim
2. 用黑色應該都啱
3. 得錢, 提款卡, 信用卡, AK club card(用來去AK D發佈會的)

咁慘

除非遇正流年不利,如果唔係你最好睇下黑色係咪真係岩你。

上年年尾有位長輩過左身
會否有影響?

另外我會有個card holder放下身分證, 八達通個d
個長銀包真係用來放下錢同銀行卡
會唔會有影響?
應唔應該放D現金入銀包?長期用卡比錢
男,1980年6月8日好似係朝早三四五點
男人綠色長銀包都幾難搵下
巴打我係男94年2月2 下午2點幾係加拿大出世
用緊啡色銀包(入邊粉紅)
有冇問題

巴打要用水系顏色(黑/藍)銀包先幫到你。

大師我做bank嘅
想問仲可以做d咩去催運(正財or偏財)

咁叫返巴打啦
為什麼有錢人都用長皮夾?年收入200倍法則!改變25萬人的錢包增值術!
http://www.books.com.tw/products/0010553142
其實係有啲心理學原埋喺度
96 3 28
11am 左右

用緊淺藍長銀包

純八卦,本身唔信風水
1989年10月22日 晚上7點
用咩色好

嘩,巴打你個case要比時間我望望,夜晚先覆你。五行欠其中一樣欠到

咁嚴重
我巴打黎
1996年11月26
晏晝三點出世
絲打
應該用咩色銀包

絲打你要用金色系銀包(白/杏/金)。

唔該晒
89 11 18 1510 男 用緊啡色 黎緊想投資下股票 有冇需要轉?

巴打唔該幫我睇埋呀
94年7月9 夜晚1點幾
點好
97年2月21日
六:銀包牌子同價錢有無影響?

答:無絕對影響。但有人大約統計過銀包價值乘以二百就係你年收入,只作參考,不可作準。

痴線呢個真係中
絲 96/12/31 接近下就2點
用緊黑色長銀包 粉紅色短散紙包
想問下夾唔夾我?

絲打唔好用水系顏色銀包喇,用火系顏色銀包啦。

絲打你財運都應該唔差果喎。

咁黑色長銀包o唔ok架? 我仲以為我唔用得紅色
水系姐係藍色?有無其他色架

皮已正
98/7/14 15:17 用緊黑色

巴打想財運好啲要用火系顏色銀包

Thanks Bro
Btw 我財運係咪都唔係幾好?

巴 1985年10月12日 21:30
絲 1986年3月26日 00:08
有勞巴打
已正皮
(想搭單問下睇唔睇到我地幾時添丁)
巴打有冇telegram?可唔可以喺telegram問?
六:銀包牌子同價錢有無影響?

答:無絕對影響。但有人大約統計過銀包價值乘以二百就係你年收入,只作參考,不可作準。

痴線呢個真係中

經你咁講,計一計我都中喎
正皮數追緊上黎喇!

問完/我答完輕輕留底個正皮支持下!

收工繼續覆大家。
絲 96/12/31 接近下就2點
用緊黑色長銀包 粉紅色短散紙包
想問下夾唔夾我?

絲打唔好用水系顏色銀包喇,用火系顏色銀包啦。

絲打你財運都應該唔差果喎。

咁黑色長銀包o唔ok架? 我仲以為我唔用得紅色
水系姐係藍色?有無其他色架

皮已正

黑色同藍色都係水系顏色呀!

火系有紅(正財)/橙(中性)/紫(偏財)。
97年2月21日

出生時間啊巴打。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞