銀包催財,你問我答

1001 回覆
148 Like 91 Dislike
留名
97年2月21日

巴打要比出生時間呢。
98/7/14 15:17 用緊黑色

巴打想財運好啲要用火系顏色銀包

Thanks Bro
Btw 我財運係咪都唔係幾好?

咁年輕催財運 ,廿零歲左右會開始好轉。
休息下先,仲找緊第10頁嘅數。

第10頁之前有留言比齊資料而又未覆嘅提一提我。
巴打我係男94年2月2 下午2點幾係加拿大出世
用緊啡色銀包(入邊粉紅)
有冇問題

巴打要用水系顏色(黑/藍)銀包先幫到你。

大師我做bank嘅
想問仲可以做d咩去催運(正財or偏財)

正財就用黑,偏財就用藍。

咁我正財強d定偏財強d?
命格有冇話差d咩咁
唔該曬巴打同我批一批
好啦巴打skip左我
95年8月31
23xx男
用緊黑色
第日應該放咩好
91年5月18 10:35 用咩色好? thanks

巴打財運唔差果喎,最多都係覺得財來財去咁。

想再催財就用土系顏色,但會搵得多又唔知點解洗得多,想控制就真係靠定力。

(使少啲係異性身上)

如果綠色得唔得嫁? 如果催偏財都係土系色?

朝早10點35分?

想催財用水系顏色(黑/藍)先岩,催偏財就要用藍色。

綠色銀包可用用住先,唔會影響財運。

我係早上10:35呀 姐係應該用水系定土系
如果99/9/12 凌晨四點幾出世點做會好o的?

被無視 btw男
14:00左右出世
依家用緊啡色銀包
之前用粉紅色成日無曬啲錢

同埋男朋友用咩色好?
1992 年 9月21日 下午4時 男

巴打你要用木系顏色銀包。

一年前買左個啡色 用左兩日
依家用緊女朋友整既黑色加少少綠
97年9月8 下晝1點15分
1996年12月19 朝早10:46

多謝巴打指教

唔使咁客氣,絲打用木系顏色銀包最好,如果用緊土系顏色都無問題嘅。

唔該曬
第一任銀包係墨綠色
跟住係粉藍色同而家藕粉色

想問下淺/粉/鮮顏色既銀包適唔適當
發現屋企仲有個湖水綠既銀包可以頂上而家嗰個
11-08-98 夜晚9點半左右

依家用緊灰色短銀包
謝巴打教路
1995年6月13 淩晨1點40左右
女仔 而家用緊粉紅色Bv銀包 都舊舊地
請問咩色啱我
1995年6月13 淩晨1點40左右
女仔 而家用緊粉紅色Bv銀包 都舊舊地
請問咩色啱我

短銀包
晨早起身找下數先。
91年5月18 10:35 用咩色好? thanks

巴打財運唔差果喎,最多都係覺得財來財去咁。

想再催財就用土系顏色,但會搵得多又唔知點解洗得多,想控制就真係靠定力。

(使少啲係異性身上)

如果綠色得唔得嫁? 如果催偏財都係土系色?

朝早10點35分?

想催財用水系顏色(黑/藍)先岩,催偏財就要用藍色。

綠色銀包可用用住先,唔會影響財運。

我係早上10:35呀 姐係應該用水系定土系

朝早出世係用水系顏色銀色呀巴打。

綠色可以照用不過無影響。
巴打我係男94年2月2 下午2點幾係加拿大出世
用緊啡色銀包(入邊粉紅)
有冇問題

巴打要用水系顏色(黑/藍)銀包先幫到你。

大師我做bank嘅
想問仲可以做d咩去催運(正財or偏財)

正財就用黑,偏財就用藍。

咁我正財強d定偏財強d?
命格有冇話差d咩咁
唔該曬巴打同我批一批

呢個post主打銀包催財,巴打有需要嘅係其他巴絲嘅玄學/命理post問啦。

有無偏財運好易知,如果間唔中過大海都有得執下嘅就有,執都無得執嘅你唔好諗咁多,專心努力工作。
好啦巴打skip左我
95年8月31
23xx男
用緊黑色
第日應該放咩好

Skip咗咩?Sorry巴打。

巴打要用土系顏色銀包。
如果99/9/12 凌晨四點幾出世點做會好o的?

被無視 btw男

第9頁,#219有覆你啊巴打。

建議巴打用土系顏色銀包,夾硬用金系顏色催財又係會搵得多使得多。

多謝巴打指教

唔使咁客氣,絲打用木系顏色銀包最好,如果用緊土系顏色都無問題嘅。

唔該曬
第一任銀包係墨綠色

淺/粉/鮮要睇咩系顏色,絲打你嘅情況木系同土系咪無問題。好白呀好金

多謝巴打指教

唔該曬
第一任銀包係墨綠色

淺/粉/鮮要睇咩系顏色,絲打你嘅情況木系同土系咪無問題。好白呀好金

未打完

好白呀好金呀好紅呀就一定唔岩你,粉紅都唔岩。
巴 1985年10月12日 21:30
絲 1986年3月26日 00:08
有勞巴打
已正皮
(想搭單問下睇唔睇到我地幾時添丁)

巴打照計今年財運唔差,用火系顏色銀包啦。
絲打就過兩年之後都會好,用水系顏色銀包啦。

呢個post主打銀包催財,建議你去其他巴絲開嘅玄學/命理post度問,比到八字都會睇到嘅。

除非好擔心,先再問,建議隨心,relax。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞