銀包催財,你問我答

1001 回覆
148 Like 91 Dislike
29/10/1997 18:00

1993 4/29 14:30
唔記得講 我是女
92年4月27
晚上7:10-30分左右
俾個借口自己可以換銀包了
Btw 正已評加油巴打

多謝巴打。

巴打你要用火系顏色銀包。

除左紅色有咩色係火?
正同偏有無分別 thank you
放咗封車公利是,南海菩薩金咭,有無問題?
97,3月5日
照早11點半左右

巴打你要用金系顏色銀包呢。

金色係咪一定要黃金果隻
啡金 啡橙又點分
因為怕用左土系顏色 會有影響
https://thefrenchieco.com/collections/our-products/products/frenchie-wallet?variant=12158585478
用緊呢隻 因為個銀包唔擺得多錢而且自己成日懶去撳錢
比起以前洗少好多錢
巴 1985年10月12日 21:30
絲 1986年3月26日 00:08
有勞巴打
已正皮
(想搭單問下睇唔睇到我地幾時添丁)

巴打照計今年財運唔差,用火系顏色銀包啦。
絲打就過兩年之後都會好,用水系顏色銀包啦。

呢個post主打銀包催財,建議你去其他巴絲開嘅玄學/命理post度問,比到八字都會睇到嘅。

除非好擔心,先再問,建議隨心,relax。

謝樓主
銀包顏色係一世啱用定係年年唔同?
火系色有d女人,有冇第二選擇?
用緊墨綠色
1994-8-23 下午5點正 用緊深藍色cardholder 唔該樓主
1994-8-23 下午5點正 用緊深藍色cardholder 唔該樓主

巴打
94年4月8日 22:20 女

絲打你要用火系顏色銀包。

好野 等到你覆我啦。

我個人本身都好燥 情緒 同身體都係
都用火系 ? 好奇問下
紅色 橙色?
用緊紅色三摺銀包

今日好忙

宜家覆一陣先,係街見到個毒撚好專心咁係連登回緊post時勿相認。

你叫我都唔認㗎喇。
94年4月8日 22:20 女

絲打你要用火系顏色銀包。

好野 等到你覆我啦。

我個人本身都好燥 情緒 同身體都係
都用火系 ? 好奇問下
紅色 橙色?
用緊紅色三摺銀包

唔關紅色事,你本身性格強。

三摺梗唔好,屈住晒啲錢,財運唔順。

紅/橙/紫都得,粉唔粉同深淺都無所謂。
98年3月4號 夜晚10點 女仔

我認得你名

11頁 #272果度覆咗你。
92年4月27
晚上7:10-30分左右
俾個借口自己可以換銀包了
Btw 正已評加油巴打

多謝巴打。

巴打你要用火系顏色銀包。

除左紅色有咩色係火?
正同偏有無分別 thank you

紅/橙/紫都係火,棗紅色呀粉紅色都係。

紅就正財,紫就偏財,橙就中性,整體。
放咗封車公利是,南海菩薩金咭,有無問題?

無嘅。
97,3月5日
照早11點半左右

巴打你要用金系顏色銀包呢。

金色係咪一定要黃金果隻
啡金 啡橙又點分
因為怕用左土系顏色 會有影響

白/杏/金甚至銀都係金色系。

啡金啡橙咁主觀 ,影相上黎望望。
https://thefrenchieco.com/collections/our-products/products/frenchie-wallet?variant=12158585478
用緊呢隻 因為個銀包唔擺得多錢而且自己成日懶去撳錢
比起以前洗少好多錢

放唔得多野唔會打亂財運,但係減少支出唔等於增加咗收入。

不過個人覺得夠就夠,知足常樂。
問多次
89年4月10日 下午5點 女仔
應該用咩色好
1994年10月24日,凌晨2點出世,用緊深啡色短銀包。求巴打指點
1994年10月24日,凌晨2點出世,用緊深啡色短銀包。求巴打指點

我係男仔
1994年11月18日 晨早 用咩銀包好? 唔該巴打

唔好skip我 男 上年運程唔係幾好 求巴打指點
97年7月26 5、6點左右 男仔
呢家個銀包係容容爛爛,但見仲用到就keep住用
係咪應該換過個,同咩色會好啲
今日好忙

宜家覆一陣先,係街見到個毒撚好專心咁係連登回緊post時勿相認。

你叫我都唔認㗎喇。

等你
1994年11月18日 晨早 用咩銀包好? 唔該巴打

唔好skip我 男 上年運程唔係幾好 求巴打指點

宜家仲找緊第十二頁嘅數,你係十二頁,無skip到。

暫時係。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞