銀包催財,你問我答

1001 回覆
148 Like 91 Dislike
要休息喇。

聽日由33頁 #800開始找數。

宜家再問應該要下個post先夠位答。

請大家繼續輕輕放底正皮以示支持開新post。
1995年9月4號 3pm 出世 女
唔該巴打

用緊薄荷綠色

搭單幫埋男朋友問
1995 6月24 男 2315出世 銀包係藍色,有少少黑色

金系顏色銀包先岩你男友,水系顏色唔岩佢。

唔該巴打
同埋我岩水系銀包 但我個名有火 有冇影響

你講完我都專登望望,你個名有火改得好。
本身缺火,但財又係水。

用水系顏色催財無影響,其它野可以多用火系顏色幫下。

90年 8月14日 上午9:15
想知用咩色較好. 謝謝爸打

巴打你要用木系顏色銀包。

唔該爸打先,
想間都係青/青綠幫正財,深綠/墨綠幫偏財?
青綠係好淺個種?

如果個銀包青綠同墨綠都有係咪兩邊都會有啲定會兩頭唔到岸?

唔會兩頭唔到岸,你諗下現實中樹林嘅綠色都深淺不一。

偏鮮色嘅都係幫正財。

自己做緊啲小生意,係咪應該係催偏財,唔該爸打

你搞到我唔好意思問你做咩生意要催偏財。

正當生意黎
不過之前聽人講過做生意唔係正財
95年8月6,唔知幾點
金系顏色即係咩色真係要金色銀包
女 960120好似晏就兩點出世
喱家用緊紅色銀包 冇工請冇收入
唔知關唔關事

絲打要用金系顏色銀包呢。

下年會好啲。

又話屬豬今年會好運 等我去行轉車公廟拜拜先
btw thanks bro
94年3月5日 下午6點
希望答到我啦

女 951129 朝早10-11點到
細細個到e家都超大洗 有幾多洗幾多 儲唔到錢
用開d銀包多數唔係紅就粉紅色
聽人講用長銀包好
上幾個月換左個淡粉紅色既長銀包 點知好似呢排仲洗多過以前
想問埋放御守個d係銀包好唔好架 唔該哂
95 7月2 求
好似晚上九點
女 農歷1995年5月16 淩晨1點40分
男 農歷1991年6月15 晏就12點左右

唔該巴打

新曆唔該

會睇得快好多。

男 91年7月26 晏就12點
女 95年6日13 1:40am
95年11月25號出世 屋企唔係好記得幾點 好似朝早
如果唔知時間有無大影響嫁? 唔該哂巴打
Between 用緊短銀包 深綠色的
巴打你好
我係88 年9月10日16:46 男
好多人都話呢個命格好特別
可以既可唔可以講下點解佢地咁講

Btw 用緊藍色短銀包 角落有窩釘 中間係money clip
成日亂鳩咁夾啲錢就覺
做緊生意仔
1995 12 8
朝早十一十二點到

唔該巴打
本身我好鐘意用散紙包
最近換左摺既銀包

我覺得長銀包真係好阻位置

火系顏色銀包岩絲打你。

你試想像下長銀包=錢,到時睇下會唔會覺得錢阻你位置。

講笑,希望幫到你。

最近換左個黑色係咪應該要換

你本身已經太多水,財仲要係火,自己考慮。

用住粉紅色散紙包先得唔得

個新銀包一個月都未有
我唔係無錢,但我唔想曬錢

平時用多d火顏色有冇用?
1995 12 8
朝早十一十二點到

唔該巴打
本身我好鐘意用散紙包
最近換左摺既銀包

火系顏色銀包岩絲打你。

講笑,希望幫到你。

個新銀包一個月都未有

個名有屬木既字有冇幫助

擺住個紅色利是封係銀包先得唔得

就算換都唔得閒睇銀包
93年9月4 9點 巴打
應該用咩色好

當你朝早9點,土系顏色岩巴打你。

如果係朝早8點50係咪都係土系色?
btw巴打難搵岩用既土系色

係。

男裝銀包黎講,啡色已經好易搵。
你叫搵金系/火系顏色銀包嘅巴打情何以愖。

係喎原來啡色都係土
男 95年七月三十 朝早六點 唔該樓主

巴打要用火系顏色銀包。

原來係朝早十一點幾先啱係咪都係一樣就得
98 10 23 朝早10半左右

又一個應該好景嘅巴打

再催財只可以用木系顏色銀包,搵到/有錢時不忘做下善事。

唔知點解我由細到大都儲唔到錢 我而家都係用緊錢夾咋

儲唔到但keep住有錢使又有咩可怕喎。

唔算多錢使
想問下我係咪冇橫財運
抽時間覆幾個之前支持嘅巴絲問題先。
金系顏色即係咩色真係要金色銀包

白/杏/金 啊巴打
女 960120好似晏就兩點出世
喱家用緊紅色銀包 冇工請冇收入
唔知關唔關事

絲打要用金系顏色銀包呢。

下年會好啲。

又話屬豬今年會好運 等我去行轉車公廟拜拜先
btw thanks bro

我話你下年會好啲啫,咁快咁悲觀唔得㗎。

今年先岩岩開始,隻隻豬都咁快行運你叫其它生肖點算?
1995 12 8
朝早十一十二點到

唔該巴打
本身我好鐘意用散紙包
最近換左摺既銀包

火系顏色銀包岩絲打你。

講笑,希望幫到你。

個新銀包一個月都未有

可以,用果時記得精明理財就得,絲打你忍手唔買新銀包住已經行出咗一步。

試下手袋之類用火系顏色,啲顏色絲打易搞啦。
1995 12 8
朝早十一十二點到

唔該巴打
本身我好鐘意用散紙包
最近換左摺既銀包

火系顏色銀包岩絲打你。

講笑,希望幫到你。

個新銀包一個月都未有

個名有屬木既字有冇幫助

擺住個紅色利是封係銀包先得唔得

就算換都唔得閒睇銀包

絲打要多謝幫你改名嘅,木都利你運程。

利是封無影響,觀音借庫求返黎之類另計。

唔得閒睇咪keep住錢係身先囉,得閒先換。
男 95年七月三十 朝早六點 唔該樓主

巴打要用火系顏色銀包。

原來係朝早十一點幾先啱係咪都係一樣就得

咁要用木系顏色銀包。
98 10 23 朝早10半左右

又一個應該好景嘅巴打

再催財只可以用木系顏色銀包,搵到/有錢時不忘做下善事。

唔知點解我由細到大都儲唔到錢 我而家都係用緊錢夾咋

儲唔到但keep住有錢使又有咩可怕喎。

唔算多錢使
想問下我係咪冇橫財運

橫財運可遇不可求呀巴打。

印象中你仲年輕,事業起之後就順。
900504 19 點
用咩色銀包

當你5月4,巴打你要用水系顏色銀包。

用緊藍色都唔係好得

巴打你屬土,仲要又強又多,財係水又少,係爭咁啲。

都係果句,一個銀包助力有限,幫到幾多得幾多咁解。

平時用多啲木系顏色野可以幫下到你。

我個名有木應該幫到d
水系既物品仲有咩thx

衣著/背囊之類,黑/藍,易搞啦。

買個流水擺設會唔會好好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞