銀包催財,你問我答

1001 回覆
148 Like 91 Dislike
97年7月18 10:15pm 用緊粉色長銀包 平日唔大洗 但都蓄唔到錢
1995年6月13 淩晨1點40左右
女仔 而家用緊粉紅色Bv銀包 都舊舊地
請問咩色啱我

火系顏色無問題,但土系顏色更岩絲打你。
水為財
養缸魚好過啦

咁陸龜咪

1994 2 26

7定8點到 男

night 大師

唔係大師,係巴打。

火系顏色銀包岩巴打你,但平日多用金系顏色野補返下。
19960206 0230 絲
用緊桃紅色銀包
唔該巴打

火系顏色岩絲打你,可以繼續用。
141191 10am
用咩色好

巴打你可以用金系顏色銀包。
男 1989 12 02 14:30
用緊啡色方形銀包

我記得之前睇過相係話我命格係火,不過好弱

巴打你想催財就要用金系顏色銀包。
95年6月10日早上2 點

巴打你要用火系顏色銀色。
幫幫你 各處鄉村各處例

銀包係女朋友早幾個月送嘅,無啦啦換簡直找死
不過其他意見會跟

心態決定境界,意志可以改變到嘅。

日使50蚊男便是好例子。

但佢一有家室就變日使2000蚊男,世事無咁完美嘅,除非真係天生好好命水。
1992 11 04 男 5點幾至6點pm左右
用緊灰色散紙包當銀包用
應該轉咩色銀包好

巴打你應該用火系或土系顏色銀包。
95年12月2 朝早11點

想知埋男朋友94年1月27

唔該哂巴打

絲打你要用金系顏色銀包,你男朋友要比埋出生時間黎望望呢。
1999年10月30日2點08分 女
其實銀包甩甩地色使唔使換

唔該巴打
97年3月25 下午6點幾 女
用緊淘寶貨黑色長銀包配金色拉鍊

黑色可以用,但絲打你想催財就要用金系顏色銀包。

唔該巴打

點甩法?有啲真皮銀包用耐咗變色/淺色係正常。
29/10/1997 18:00

巴打你要用木系顏色銀包。
唔記得講 我是女

絲打你要用木系顏色銀包。

唔該巴打

唔係真皮 但都係類似嘅質地
黑色 淺咗一度變咗深灰
有啲位會變淺灰 一撻撻咁 有啲應該係刮/磨到
之前想轉 問咗朋友轉唔轉好 佢話仲用得唔使轉啦
所以冇轉到
1994-8-23 下午5點正 用緊深藍色cardholder 唔該樓主

巴打

可以繼續用,但用木系顏色會更好。

唔該巴打

唔係真皮 但都係類似嘅質地
黑色 淺咗一度變咗深灰
有啲位會變淺灰 一撻撻咁 有啲應該係刮/磨到
之前想轉 問咗朋友轉唔轉好 佢話仲用得唔使轉啦
所以冇轉到

問多次
89年4月10日 下午5點 女仔
應該用咩色好

佢用金系銀色銀包。
1994年10月24日,凌晨2點出世,用緊深啡色短銀包。求巴打指點

我係男仔

土系顏色絕對唔岩巴打你,要用火系顏色銀包。
97年7月26 5、6點左右 男仔
呢家個銀包係容容爛爛,但見仲用到就keep住用
係咪應該換過個,同咩色會好啲

要換喇,同埋巴打你無講係上午定下午出世…

不過我都睇晒,上午定下午都係要用水系顏色銀包。

巴打,1991年3月19,約夜晚9點岀世,用緊呢個銀包(ex整既) 可以指點下嘛?

巴打你要轉用土系顏色銀包喇,(黑色)水系顏色唔岩你。
980219 中午 用咩色系銀包好?

中午即幾點左右?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞