銀包催財,你問我答

1001 回覆
148 Like 91 Dislike
銀包都可以催財?唔L係呀?

係,銀包可以幫助改善財運,唔信既負皮後上一頁都無所謂。

而入咗黎又有興趣睇埋落去既,希望可以幫到各位巴絲以後搵多啲:

銀包催財唔係咩新鮮野,書同電視節目都有講過,原理涉及統計學同八字有關。簡單黎講參考資料如下:

一:用咩類型銀包好?

答:長銀包最好。

二:用咩顏色嘅銀包最好?

答:一般黎講,用土(黃/橙黃)、金(白/金/杏)及水(黑/藍)屬嘅顏色最穩陣,用火(紅/粉紅/橙紅)最差。但係不可一概而論,最後再講。

三:職業又有無影響?

答:有,有分正財同偏財。

四:使用銀包方面有無咩要注意?

答:信用卡單據、印花咭、某啲無謂既會員卡就唔好放,銀包放到迫滿晒令自己覺得銀包腫脹其實係唔好。放唔放散紙係無所謂既,而放銀紙就最好分晒面額咁擺,總之越有條利越好。

五:銀句可以用幾耐?有無話用晒佢嘅運之類?

答:無。只要你keep到佢靚靚仔仔無穿無爛無殘,就可以一直用。

六:銀包牌子同價錢有無影響?

答:無絕對影響。但有人大約統計過銀包價值乘以二百就係你年收入,只作參考,不可作準。

七:我已經好有錢,仲使理你?

答:你真係可以唔理,一命二運三風水,有錢既總會有錢。

八:既然你都咁講,無咩錢既睇黎做咩?

答:幫唔到改命都幫補下財運,基數低啫,想唔想改善就係閣下嘅心態同決定。

九:巴打你開post搏乜?唔係最後賣開運銀包之類呀?

答:純粹想幫巴絲改善財運,有錢齊齊搵。睇完跟住做之後覺得真係有改善嘅,拎少少錢去做下善事積下德,咁就功德無論喇。邊度買銀包就梗係各位既自由,我就無賣野既。

上面提及過嘅參考顏色並不適用於所有人,如果想知道咩色先最岩自己或另一半,留底新曆出生年月日時間,我會不定時係度回覆。

最後想講嘅係,幫到幾多真係睇各位基數,即係所謂嘅命水。有錢嘅加1%少1%梗係無所謂,所以有啲有錢人用銀紙夾甚至唔用銀包都無咩影響。強調多次,覺得有改善嘅,不妨做下善事捐返少少比你喜歡嘅慈善團體積下德,咁就功德無量喇。

🙏🙏🙏

巴打知你睇咩書,我都睇左
年收入x200 哈哈 佩服日本仔
1997年11月16 18:20分 男
大師 應該用咩顏色銀包 贈多幾句黎 好窮 但女朋友好有錢

巴打 等緊你救濟

皮已正 巴打係咪skip左我
1994年11月18日 晨早 用咩銀包好? 唔該巴打

唔好skip我 男 上年運程唔係幾好 求巴打指點

唔記得講,出生時間啊,無準確都要兩三個鐘範圍內。

朝早7點左右 唔該巴打

更正一下 係6至8點 因為唔記得

巴打又skip左我

第18頁,#439度已經覆咗你喇。

巴打 等緊你救濟

皮已正 巴打係咪skip左我

都未追到你果頁…
銀包都可以催財?唔L係呀?

係,銀包可以幫助改善財運,唔信既負皮後上一頁都無所謂。

而入咗黎又有興趣睇埋落去既,希望可以幫到各位巴絲以後搵多啲:

銀包催財唔係咩新鮮野,書同電視節目都有講過,原理涉及統計學同八字有關。簡單黎講參考資料如下:

一:用咩類型銀包好?

答:長銀包最好。

二:用咩顏色嘅銀包最好?

答:一般黎講,用土(黃/橙黃)、金(白/金/杏)及水(黑/藍)屬嘅顏色最穩陣,用火(紅/粉紅/橙紅)最差。但係不可一概而論,最後再講。

三:職業又有無影響?

答:有,有分正財同偏財。

四:使用銀包方面有無咩要注意?

答:信用卡單據、印花咭、某啲無謂既會員卡就唔好放,銀包放到迫滿晒令自己覺得銀包腫脹其實係唔好。放唔放散紙係無所謂既,而放銀紙就最好分晒面額咁擺,總之越有條利越好。

五:銀句可以用幾耐?有無話用晒佢嘅運之類?

答:無。只要你keep到佢靚靚仔仔無穿無爛無殘,就可以一直用。

六:銀包牌子同價錢有無影響?

答:無絕對影響。但有人大約統計過銀包價值乘以二百就係你年收入,只作參考,不可作準。

七:我已經好有錢,仲使理你?

答:你真係可以唔理,一命二運三風水,有錢既總會有錢。

八:既然你都咁講,無咩錢既睇黎做咩?

答:幫唔到改命都幫補下財運,基數低啫,想唔想改善就係閣下嘅心態同決定。

九:巴打你開post搏乜?唔係最後賣開運銀包之類呀?

答:純粹想幫巴絲改善財運,有錢齊齊搵。睇完跟住做之後覺得真係有改善嘅,拎少少錢去做下善事積下德,咁就功德無論喇。邊度買銀包就梗係各位既自由,我就無賣野既。

上面提及過嘅參考顏色並不適用於所有人,如果想知道咩色先最岩自己或另一半,留底新曆出生年月日時間,我會不定時係度回覆。

最後想講嘅係,幫到幾多真係睇各位基數,即係所謂嘅命水。有錢嘅加1%少1%梗係無所謂,所以有啲有錢人用銀紙夾甚至唔用銀包都無咩影響。強調多次,覺得有改善嘅,不妨做下善事捐返少少比你喜歡嘅慈善團體積下德,咁就功德無量喇。

🙏🙏🙏

巴打知你睇咩書,我都睇左
年收入x200 哈哈 佩服日本仔

我未睇果本書呀,之前有絲打開咗書名。

200倍年收入個統計有取樣simple size不足嘅問題。除此之外有少少心理分析嘅:即係某收入一範圍內嘅人對洗錢嘅概念。

所以我都話參考下算。
1994年11月18日 晨早 用咩銀包好? 唔該巴打

唔好skip我 男 上年運程唔係幾好 求巴打指點

唔記得講,出生時間啊,無準確都要兩三個鐘範圍內。

朝早7點左右 唔該巴打

更正一下 係6至8點 因為唔記得

巴打又skip左我

第18頁,#439度已經覆咗你喇。

唔該晒巴打 見到啦
96年10月13 15:02 (新曆)
唔該巴打

巴打你要用火系顏色銀包。
91sep4 6am女 用緊粉紅色岩唔岩

岩,絲打你用火系顏色銀包。
95年3月24日絲
早上7點3至半左右
用緊粉紅加紅短銀包
最近用緊全黑散紙包貪方便
覺得唔太儲到錢

男友用緊外黑內紅銀包,求指點

絲打你用火系顏色銀包岩晒,散紙包影響唔大,財運就咁睇今年同下年都會好啲。

你男友用咩要睇埋佢出生資料先知。
94年6月20日 夜晚11點 女
想轉銀包 應該用咩色系好呢

絲打你要用金系顏色銀包。
94年7月23號晏就12點幾

巴打本身都應該唔差果喎。

想再催財就用木系顏色銀包。
93 10月9 22:08
唔該巴打

巴打你麻煩少少,要用火系顏色銀包,平日多用火系顏色野。

另外用少啲水系顏色野。
96年4月8 男 唔該巴打

出身時間呢巴打。
1991年4月3號 大約下午2時 巴打
唔用長銀包的話 顏色會唔會有唔同建議

巴打你要用火系顏色銀包。

唔用長銀包用短銀包都係一樣建議。

多謝巴打
但唔太想用紅色 粉色類
仲有乜色係火系

棗紅/橙/紫/深紫。
男 95.9.20 凌晨一點左右
29 9 92 0640 男

巴打你要用水系顏色銀包。
男,84.4月24...半夜3點幾
男 1990/05/15 0230
深藍色半摺銀包

用緊果個可以照用,換銀包時轉木系顏色銀包會更好。
29 9 92 0640 男

巴打你要用水系顏色銀包。

請問有咩顏色係水系?
10/03/1997 下午5點

3月10定10月3?

巴打咁年輕

用火系顏色銀包,25果年會開始好啲。
92年8月6日 11pm 女
唔該晒巴打

二百倍數理論中左+1

絲打你要用土系顏色銀包。
巴打我出生係1988年1月3日 9:30pm,請指教用咩銀包好

巴打要用金系顏色銀包。
93年9月4 9點 巴打
應該用咩色好
1996年 12月14
下午7:00

唔該巴打

嘩巴打,用土系顏色銀包,同多用土系顏色野。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞