銀包催財,你問我答

1001 回覆
148 Like 91 Dislike
1992 10 18
應該用咩色好

巴打要比埋出生時間黎呢

Sorry 巴打
大約6點幾至7點 pm

巴打都係情況特殊,要用火系顏色銀包。

情況特殊係咩原因
係唔係唔講得

無事嘅

巴打你八字五行唔夠平衡,夾硬催財有反效果,所以要用火系顏色黎平衡返先會轉好。放你,你情況完全唔算極端。
食飯先,睇完覺得有趣嘅就比個正皮支持下。
1996 3月6日 男
用緊墨綠色迷彩方形銀包

黃昏六點幾出世,謝樓主

漏左我 Btw 皮已正
好有趣

94年12月2日 唔知幾點出世 男
岩用邊款
19910803 女
用綠色銀包 多謝巴打 屋企無人知我幾點出世
搵到多d一定做善事
要自己養自己 讀書 但份parttime 好似唔要我 點算好
1992 10 18
應該用咩色好

巴打要比埋出生時間黎呢

Sorry 巴打
大約6點幾至7點 pm

巴打都係情況特殊,要用火系顏色銀包。

情況特殊係咩原因
係唔係唔講得

無事嘅

巴打你八字五行唔夠平衡,夾硬催財有反效果,所以要用火系顏色黎平衡返先會轉好。放你,你情況完全唔算極端。

唔算極端
係唔係仲有句 不過都唔太樂觀

BTW 皮已正
98/7/14 15:17 用緊黑色

巴打想財運好啲要用火系顏色銀包
男 98年1月9號 朝早8點幾 用緊黑藍色

巴打要用金色系顏色,不過黑藍(水系顏色)幫到你管人嘅。
92年12月20日22時 男
用緊黑色銀包 銀包入面經常亂放單😂
Atm 單 圖書館借書收據都有
Btw 我銀包用咩色好? 係咪綠色?

巴打你岩,用木系顏色岩你。

執下單啦,影底之後掉咗無用嘅單咪keep少啲野。
放低個銀包係屋企,
剩係拎身份證,同張得一百蚊既八達通出街。

唔洗催財,包你半年銀行存款户口正增長

銀包厚身放褲袋唔舒服 所以平時都唔帶銀包出街就係帶少少散紙 根本唔會令自己有機會洗多錢

性格決定命運,月儲105%女同日使50蚊男,用咩銀包同用唔用銀包都一定儲到錢。

不過一定有所犧牲,無朋友損親情之類,各人取捨。
99年8月27 上午4點出世應該咩色?

如果係絲打,凌晨4點出世嘅話,用木系顏色,青/青綠幫正財,深綠/墨綠幫偏財。

我銀包係綠色
唔該曬巴打 都啱呀我偏財幾勁

銀包唔好亂放野,好好保養就得。
雖然有偏財,都係小賭怡情,絲打你本身正財運比偏財運好。

一年捐返一次半次錢(多少隨心,10蚊都無問題)做善事就更好。

我銀包已經貼左生命之花同一對公乸圖
無問題架可
錢我有捐開

無問題,你唔好貼到成個銀包唔同色就得
咁我要買個貴d既銀包先得
而家果個買返黎$200

無直接關係㗎
巴打我係男94年2月2 下午2點幾係加拿大出世
用緊啡色銀包(入邊粉紅)
有冇問題

巴打要用水系顏色(黑/藍)銀包先幫到你。
1993 11月5 用咩色好?
1993 11月5 用咩色好?

男,夜晚7點石右
係咪最好全直,唔好有得摺?
男仔 95年10月2日 上午9點半左右
用緊黑色

巴打你財運本身都應該唔差
但想催財就要用金色系銀包。
雖然從來唔信風水,但都想八下

1996年10月31日
中午12點半
之前成日唔見銀包都搵得番
但用左粉紅色長銀包後就比人偷左
謝謝巴打!

(anyway 朋友唔好相認)
巴打得閒幫我睇埋

凌晨3點

巴打要用金色系銀包。
另外想知火系色除左第一頁你所講既
紫色算唔算?
1996 3月6日 男
用緊墨綠色迷彩方形銀包

黃昏六點幾出世,謝樓主

巴打你要用火系顏色銀包。
好有趣

94年12月2日 唔知幾點出世 男
岩用邊款

唔知幾點無得玩呀巴打。

除非你知自己日戈
幫埋朋友問
男 99年7月12 20:40
19910803 女
用綠色銀包 多謝巴打 屋企無人知我幾點出世
搵到多d一定做善事
要自己養自己 讀書 但份parttime 好似唔要我 點算好

唔知確實時間,有無大約時間?知唔知自己屬咩(五行)?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞