[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XXIII

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
首先多謝你嘅提問!其實係我地全新嘅系列裏面,已經冇再提及”Hold” 呢個元素,因為過往嘅顧客feedback, 同一款產品可以有兩個極端嘅comments, 原因係每個人嘅髮質、頭髮長度、使用產品嘅方法同用量甚至生活地方都有唔同,所以每一位客人對”Hold”都有唔同嘅理解。

不過哋嘅產品全部都係可以restyle,唔係Gel type 類別,你可以話係一個缺陷但係因為我哋品牌嘅宗旨係只會用天然材料去做,所以一定唔會有Gel Type 果類型會收乾變硬嘅styling product. 🙏🏻
您咁解釋令人無所適從,貴公司產品單價偏高,再加上舊系列強差人意嘅效果,消費者好難dum錢逐隻試。
多謝你寶貴嘅意見。
你會唔會打算自己做product review好似ig個pomadejai咁,等大家睇到造型效果同埋大約感覺到有幾hold?
與其係到靠個運動搞marketing,不如踏實啲整好啲product先
得罪講句,你依家只係消費緊hk homebrew呢個名。
我就未見過外國homebrew要落本地名黎做selling point
多謝你嘅提議,其實我地IG 嘅”Highlights- Style Sharing” 入面有呢類型Hold 或Endurance Test 同review 比大家參考。

我地團隊知道第一代產品係造型能力上需要夾到合適髮質先至可以發揮到理想效果,另外第一代嘅價格上亦都明白偏高,因為我哋真係用進口美國嘅材料去做我哋嘅產品,所以我地就係因應返以上嘅問題,再去硏製同埋推出第二代嘅呢一個新系列。
首先有好多事情未見過唔代表唔可以,而每個品牌都有自己嘅方向同理念,如果容納唔到就唔係一個自由市場,產品亦都係一樣,唔適合顧客A,但可能適合顧客B,只係多一個選擇比顧客。
另外如果你認為我地係消費緊hongkonghomebrew 呢個名,咁我係咪要納稅比你?再唔係其實你都可以Brew 一個自己品牌,等市場多一個選擇。
另外如果你只係覺得我地搞marketing, 眼光就太流於表面,相反地真係有下單支持嘅每一位朋友我地十分感謝你地明白呢次係一個試驗,冇錯,我地承認係有靠今次嘅事情,但係我哋都需要付出時間同精神去開發呢一個產品,我哋咁做係想比唔同地方嘅朋友見到香港都有一D敢想丶敢試嘅品牌。

*係呀!真係未見過有一個外國home brew 品牌brew 一隻Pocari Based Pomade, 但唔代表唔可以!

為咗避免繼續爭拗,我哋唔會再作回應。

感謝一路支持我哋品牌嘅朋友們!

完!
某世界第一品牌老闆的翻版
有糖份,會唔會野蟻
夏天熱到咁出街5分鐘個頭就塌,想買支spray噴下,有無推介。hanz de fuko嗰支ok嗎?
本身用邊隻產品?會咁快塌
如果成日運動慣左短髮 但又想試試可以梳埋一邊
想問最少要留到幾長?前面洗唔洗去到眼眉?
起碼
要all back就更加起碼過鼻
不負評不是人
所以咪潛水
我唔理你消費緊咩, 用咩marketing 手法, 本身隻product 唔得就講乜撚野都無用, 用過你隻泥, 兩個鐘就收皮, 唔好撚同我講咩product 人夾人問題, 只會俾人感覺不思進取, 藉口多多
係咩?
我見 prestige clay (銀色)就多人講
但 prestige pomade(金色) 就無乜人講
我個人覺得佢 pomade 遠比 clay 好用
Prestige pomade 比first hand 重身
梳完要預佢跌少少
有無巴打用過clk新嗰隻brosh
佢地2個係朋友,難怪
Sorry大佬,我閱讀障礙,以為你講緊bayside 原來係prestige ,當我冇講過
髮油Fans

我本身唔係油頭all back嗰種,淨係摷鬆個頂留陰,用緊mm.
hdf spray ok 的
最貴嘅泥加上最貴嘅spray,咁都唔hold就要拆佢招牌
不過至緊要都係要打底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞