[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XXIII

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
無錯
易洗,同其他gel type都係水沖就甩,隻野唔大味,用完洗頭水唔覺有大陣味留低
汗就未測試到,不過毛毛細雨都頂到下
始終gel type遇到太濕既話應該點都收皮
oasis 邊間有得買?
Gentle hair shop
唔係想讚clk, 但發貨速度真係最快最企理, 網店由落單去到順豐2 日就有, 相反tb 間on9 野, 屌佢老尾上星期見有折先買d pomade 到依家都未撚到
swag我都落咗order
上星期三晚落,星期五收到
有冇人同時用過新舊版oasis?
新版我覺得好快乾,落唔到梳,淨係可以用手
舊版係咪都係咁?
我得新版,係快乾,個質地液態,同modern man 嗰review唔同
修正,係同modern man 差唔多
我都係睇咗modern man之後買
我自己乾髮落係用唔到梳,而佢就ok
我手摷為主無用梳
有師兄講過某間要等成個月
我乾髮落都用到梳喎
你試下分一兩次落 唔好一次咁大舊
佢哋七五折清貨
可能多單發唔切掛
我都係上星期尾落單
都等咗幾日
之前快啲
我落細舊仲衰,仲快乾
anyway,多謝建議
我而家手摷效果都幾hold
之前買貴左, 今日即時同clk訂左2盒bayside
咁順豐就一定會快過平郵嘅
男x味暗示clk賣假bayside?(雖然我覺得冇可能
Bayside自己都係講”may be selling”,男x味就一口咬定話部份鋪頭賣假貨
有個page 叫 bayside asia 有vlxb, tp, mxnlyman個D係冇clk份,想暗示D咩呢?非官方貨就要聯署
我咪揀左順豐lor 屌你老母
有冇唔shine or low shine既pomade可以推介
小弟髮質較硬 thx

bayside_asian依個page究竟係re_fad整嘅定咩?記得之前swag同blumaan都搞過檀咁嘅嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞