[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XXIII

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
兩隻一齊用
本身頭髮好多好厚唔用鹽水了
但真心好用
有冇人有用slick gorilla隻粉 幾好用 但真係超難洗
我下次都試下
完全唔好用, 好難scoop out, 又難推, 最慘洗完頭d頭髮勁旱。 宜家先知大陸造
隻clay hold力似邊隻?
用咗一次後,成樽dum撚咗,咁就跌咗錢
果陣我唔記得邊度介紹 話佢天然野
信左
有冇評價講下
佢隻pomade有護髮嘢
泥唔見有
有錯請指正
所以依家邊間sell 呢隻即block, 你話唔同既pomade 水性, 油性, 髮質唔同, 有人岩有人唔岩好合理, 但作為一間有heart 既鋪頭根本唔應該sell 呢隻垃圾
係真係乾爽 層次 唔會痴立立咁
Even blue man, mm etc都做唔到呢個效果
最近用oriental 係乾爽好用 易洗 但hold唔耐
得swxx hair無Sell ,間間都sell
CLK 都無啦, 記得好耐以前有入過, 無耐都無再入, 近排少蚊型網店都跟風賣廣告, 真係好嘔心
五大訴求!
有邊間無賣真心問師兄,其實我諗只岩crew cut用係事實。
Clk有sell其他品牌。。。有咩分別其實
新手初嚟報到,如果本身頭髮偏粗同鍾意matte啲,Reuzel嗰隻灰色定係Fiber pomade會適合啲?定係會有其他推薦
我指既sell 係推廣既意思, 有幾間直頭日日hard sell, 當然你亦可理解為售賣, anyway, 百貨應百客, 垃圾一樣有人買, 但真係唔好係度sell 隻野點好用點勁hold, etc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞