[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XXIII

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
姐係點
你地之前話人成個螳螂頭咁 我唔知點避免
我冇講過 我叫佢剪頭髮啫
補充一句
視覺效果上新版 FH 和舊版分別細到可以忽略
但味就完全唔同
個人覺得新版好「攻」鼻
但亦有人覺得新版好青新
我覺得舊版個味係成熟啲、佬啲嘅感覺
新版係 young 啲 fresh 啲
我鍾意新味,似康鈣C
上咗頭後唔係點聞到

反而舊味擴散性好大
講到尾 我都唔知點避免 俾係你會點剪
個人來講鐘意舊味,但新fh 確實易推同易造型左(手摷)同快乾左,光澤低左

遺憾既係唔再出大罐
Gel type lor
以後剪頭髮要去adam!!
佢幫左好多手足走
點走
How!
發夢 好多手足走緊嘅時候經過佢鋪頭
佢開放間鋪頭有埋衫俾人換衫
又親自係咁跑黎跑去 行出行入幫手足帶路
Respect!!!!
呢到有冇去toofareast 嘅ching
都係跟番Kelvin
Coal mine其實似咩
Coal mine 只係 mid hold
睇你想做咩髮型
玩 pompadour 唔夠力
而家唔同以前
今時今日低光 pomade 大把選擇
同是 cream 狀我會選 high hold 的 FH 或 bayside
後面扁前面梳起個啲
其實mm 值唔值咁貴?
我用藍blumaan 同 mm chrome 效果差唔大,一隻黏d 用黎打底都得,一隻令身dd
持久力、造型力差唔多,但差成一百蚊

mm 就用完,唔知再唔再入好
睇d 鬼佬片blumaan monarch 好似成日出現,個tb 又吹到咁勁,其實好唔好用?
monarch好soft,唔夠定力,所以要溝埋啲定力高嘅泥黎用,如果你係要整啲好soft同多紋理嘅髮型都用得著
上面兩款一耐會塌,紋理縮埋一舊,我都唔算滿意
最近買左枝bona fide 打底,溝埋monaech 應該ok?
你平時gel開咩髮型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞