[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XXIII

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
剪開一個相熟barber十幾次,今次佢放假,我又夾唔到其他時間,而我又急剪,比你地會剪同鋪其他barber(maybe only今次),定去其他barbershop
一定會揀其他barbershop, 同一間搵第個剪得唔好, 廢事下次搵番本身個barber 又見到
係邊間邊位令您咁痴情?
咁佢剪得幾好 廢事轉其他試
我都驚會尷尬
咁不如你講下有咩唔好既地方?
點解呢排多人sell 係落多左廣告 我都係睇左先去試 銀城個個熟人同我講既
sxxg咪又係勁hard sell blumaan 我自己試過黃,藍完全唔得 新出綠個陣都買左 用左一次就送左俾人
不如你追左post 先覆啦壽頭, 淨係難洗到仆街已經夠死啦, 仲係度盲撐啦, 成碌柒咁blumaan 雖然個人都覺得麻麻, 唔多夠力, 不過有人用黎打底, 有人用黎post, 用法唔同, 不能一概而論
仲話猿人粉好用個d 收左幾多錢做打手
不如你睇下我講咩先啦柒頭 我都話岩岩買 都覺得好難洗 但我話係夠力
冇衝突架 呢D叫盲撐? 用完唔俾人話佢夠力既
你賣緊邊隻product ar?? 係咁追擊人地隻野 我係岩岩買用左一次 之後覺得難洗冇用 但真係比其它泥爽身好多 唔得?
咁你又問, 難洗到嘔仲唔撚係伏呀? 你個腦裝屎? 番屋企食屎啦食屎狗屌你老母
賣你老母呀食屎狗, 我只係普通客人一個
短髮crew cut 用雀泥反而更好, 成份天然d, 夠硬, 算易洗
依家用緊江獸,用豬水打埋底都搞唔掂,一用完再梳就榻晒加變形,好灰有無邊隻pomade/clay會啱夏天用
(本人係軟頭髮加+天生微曲)
會唔會落個量唔夠
新手好多時用得唔夠髮油
以我經驗
一盒髮油用一個月用哂就岩
Swxx hair枝Zentryo打底有冇人用過?
我覺得猩猩粉好唔好用,睇你咩髮型同係咪夠短,你頭髮好短,落得少,相對就易洗,用開pomade 嘅人,都唔會太短頭髮,自然落得比較多,卡d 同難洗d
好等我聽日試下用多啲
但爬完文好似江獸呢類gel type比較傷頭,bayside pomade呢類UWB係咪會好啲同都好用?
咁大反應 你應該俾屌慣架喎 起底個個post都成堆負皮

有正有反唔得? 難洗我有講 比我用開既髮泥清爽又係真 你屋企屎水架用?難洗啲又唔係洗唔甩 blue隻黃色夠難洗
你賣老母同食屎狗架? 客人都有分普通? 睇得多九品呀? 你可能連食屎既資格都冇
如果我三星期就用哂,係咪落得太重手?

我個盒係firsthand黎
你同啲藍絲警犬一鳩樣 有唔同意見就屌哂人老母 你以為自己邊個 永久封鎖算
都唔算,視乎髮量
況且FH份量少咗咁多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞