[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XXIII

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
Ys
近排用sun city 溝chrome用
wow
有冇人用過佢隻clay 可以評論下?
時間耐咗會有 fly away
要噴hair spray touch下, 順便撳低浸椰子味
借位:放 Nostalgic pomade一樽, 只用了一次, $100

https://t.me/pp5167

發覺溝pomade幾好玩

blumman隻cavalier就咁用係好hold下,但好撚難洗

FH all purpose 就相對無咁hold,但幾易洗走

宜家一手指FH溝半手指cavalier,夠hold得黎又ok易洗甩

想問下師兄 MM Balm 岩岩開咁嘅色係咪正常?
因為我見唔同門市嘅tester都係白白地灰灰地咁
MM、Hanz De Fuko 之類用天然料的
間中都會有唔同色、質感有唔同的情況
用落係無乜分別
用開摩洛哥油/雀泥
Bayside clay 有無巴打有review?
用緊,覺得幾好,陣味exact7ly 係橙色tictac 糖未
我上面#480有小小review

btw, 我都有用摩油,要spray 少少落個蔭,避免fly away。您需要嗎?
我覺得摩油噴完仲衰
如果crew cut想留返side part
你地覺得應該去幾次速剪剷側邊 留到咁上下先去barbershop
定係繼續去barbershop叫佢每次幫手修下

留長好痛苦
stickmore water base pomade有冇巴打知道同一般gel type有冇分別?
用哂罐江獸諗緊試唔試佢好

Stickmore clay fiber
Trent’s TH1

各$100

https://t.me/rukawa114

因為本身鍾意shinny啲,唔係好慣matte

骨仔hairspray點睇?好似幾抵玩
Meraki打底一時好 一時嘛嘛地
打完底吹完個頭 個頭有時會好(立)
大是大非
我決定唔去政治冷感barbershop剪頭髮
Neighxxx
Handsxxx
9cxx
我留左左好多日,你地好開心,不談政治,繼續搵錢做港豬
我會去
Adam Chan , black rose , 76
76未幫襯過因爲好遠
但你地有良知
大事大非重飲飲食食搵錢果d真係要罷去
Neig喺廣州開咗新店
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞