[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XXIII

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
Dapper dan 淨係用water soluble ob
搵個好師傅剪下先
講真太厚的話也product 都大打折扣
藍豬水一次落幾多到? 我睇youtube d鬼佬就咁隊上頭好似洗頭髮
*好似洗頭咁
我覺得搽市面防脫頭髮水好過

唔立,清涼,護頭皮,防脫,價錢平過藍豬水
我用alpecin
上網買係萬寧5~6折
我本身係中坑,所以注重防脫
對我有用
M字位生返頭髮,但始終冇讀書時咁多。而家用埋同系洗頭水,算穩定住
幾錢?點用?

直接搽上頭,由其係m字位&頭頂
alpecin liquid?
用緊紫,個黏力幾好,痴得實啲短毛,但整volume就麻麻
近年頭頂好多白頭髮
唔知點搞
三十中
Alpecin幫唔幫到手
佢有隻潤黑洗頭水,不過唔知係咪for您嘅case
有冇名
就係叫"潤黑洗頭水"
官網有講
Thx try try sin
blumaan monarch 好唔好用?
https://youtu.be/kj_I8E2xTT8

其實呢隻髮型叫咩名? undercut?
我係佢既清爽版,但我一直都唔知叫咩名

同埋,如果整開呢個頭,有時又想試下逗號頭時蓬鬆d,用咩product 打底好?

自己用開quicksand 打底+ mm/ blumaan造型,定力ok,但感覺冇咁有volume、線條唔算好分明

同埋qs 打底好kick 手 又難洗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞