[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XXIII

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
唔怪得成日用兩個星期就差唔多用哂。我仲以為係我問題
用咗隻don juan
搞唔撚掂
我估會封存到冬天再用
小弟短髮 用開matte clay個類 有試過bayside clay, luxignite matte clay, firsthand texturizing clay 始終覺得嵐好用好多 夠hold夠層次之餘同埋勁易洗又夠啞色
係咪好耐先乾?

四個鐘仲濕
冷氣房喎
佢啲反應就好似依家啲速龍防暴咁
一兩句唔啱聽就即刻發晒癲咁屌人老母
藍豬水真係咁好用咩?
今日試落多左同等左15分鐘先梳,好啲但都要等好耐先乾得晒。
今日買友bayside pomade試下有咩分別先
噢, 你一咁講小弟就知錯了我絕對係黃絲, 藍絲警犬落地獄
呢排難忍味大力推
鹽水來講,shiseido powder shake係最冇得頂
之前講過n咁多次
藍豬水只係爽髪水
外國人好鍾意乜都有得 refresh
頭髮不例外
所以有爽髮水
佢對造型係無任何幫助嘅
香港用 gel type
都係等紅色火災警報嘅日子先用啦
Bayside, FH 應會幫到你
香港垃圾天氣真係潮濕到痴線, 我有時會出TRIP去外國, 乾爽天氣用boardwalk一上頭就乾, 係返香港先咁麻煩
係香啲?
Side part 到個頭mm地 轉short quiff好唔好
香啲
同埋令你髪根及頭皮舒服啲
睇外國 youtuber 做 gel type review
推兩三下就乾
同一 product 香港用就成粒鐘都唔乾
髮質加天氣唔同真係不能作準
咁出門口前搽啲吹乾再出門
個人好似都fresh啲咁
我上次上到去,真係見到啲人2支2支咁買。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞