[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XXIII

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
同埋你個包裝盒都應該係黑色
變咗寫TSB
但係個包裝盒同以前一樣白色底黑色字
有無寫TSB就無留意
屌 uxxxxx賣220
用緊新年出玻璃樽嗰隻tsb02,唔知同依家嗰隻有無分別。Overall幾好用,keep到tsb嗰隻輕身,上咗頭之後乾得幾快,唔使好似舊tsb咁要用埋嚟打底同用凍風定型都夠hold全日。要texture嘅話最好梳完再用手摷幾下,不過用得tsb呢種matte product都一定要預咗會有好多fly away,要梳貼服style嘅話就用返chrome/其他uwb/gel-type。
係咪買咗假嘢
我買個樽個包裝盒係舊款

但係入面樽嘢就係全黑
我見新款個包裝盒應該係咁
CLK $70果時買左支
洗完個頭都仲係一餅野咁
激難洗
衣家又個個係度推,真係吹帳
伏咗 咁你嗰時點解決?定都係照唔理佢照用?
同埋知唔知CLK新嗰隻粉會唔會有一樣嘅問題?
因為用過一次呢隻粉覺得幾好用
但洗真係好撚麻煩

咁嘅組合正唔正常?
舊款包裝盒,舊款TSB,但係個樽係全黑色
我之前買咁多次Morris Motley都係黑色蓋,白色樽身

未見過全黑樽
黑盒黑蓋係double 氣味 其他不變
新買tsb02,第一次用mm,覺得相當好用,易推順滑,容易上頭做型,最重要真係好易洗,講到好似男味啲post咁但真係貴啲都值,貴bayside clay少少但好用好多
邊到買?
u記 $220
不知道,但唔會再買猩猩果支
啱啱新出嗰嗰喺tsb2
你呢個係tsb1嘅特別版
有冇巴打用過cream pomade? 效果好唔好?
U記姐係咩?
銀城果間

有冇人用呢隻 感覺如何
呢隻野成年前有好多巴打試過中撚哂伏, 又廢又難洗, 唔明點解仲有鋪頭拎黎賣
有同事用過都話有d難洗, 但聽佢講買左uppercut新出嗰隻佢話好用
推佢老味 各位唔好中伏
真係好難洗
隻星星粉好似張xx前年已經賣 而家唔知點解又興番
推,Black Kraken + Singapomade sold,得返:
1) Templeton Tonics Boomtown Bay Rum Matte Paste, 全新, $150
2) By Vilain Sidekick Zero, 全新, $140
3) Grim Grease Cream Pomade, 50%, $40
可換Bayside UWB或新版Oasis (Nomad/Trailhead),買兩罐以上每罐平$10,有興tg: https://t.me/BendingUnit

pomade 仔d reciew 係幾有heart, 不過個頭真係要搞搞佢
個時見到眾多巴打中伏, 好彩無買, 依家又興番先好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞