[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XXIII

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
其實pomade 好難唔shine, 或者咁講pomade 本身已經代表有一定shine 既程度, 如果想唔shine 一定係clay 類product, i.e, stickmore, bayside
賣Bayside呢其男x味應該執唔少,我估因為clk賣得平過佢就咁小家不過我係tp買,都係一百六十幾同clk差唔多
18usd 賣 185hkd
我自己就會等依家罐石屎版oasis用曬,睇下有無其他鋪會入貨
佢間babershop 就on9, 但就貨品而言, clk 唔會賣假
我知不過佢地兩間有競爭同暗串對方唔係第一日嘅事
男人味啲小家行為真係已經唔係第一次
點睇冇clk
唔該巴打
人地本身個page冇話假嘅,係男x味話未授權就可能係假
咁佢d firsthand係咪假?
反而想知依個係咩page,bayside自己個ig同埋佢地話係港台代理嘅re_fad都無提過bayside_asian
好似Stickmore都試過咁
又得幾個人follow
其實近排clk又真係成日跟住男x味入貨嘅,clk自己少左入新野係事實
我地賣得冇人地咁平因為行貨姐,都想大家多份安心水貨就正常平d (行貨都會減價),但有個risk自己要take! 無論係clk or 其他髮品舖(以我所知,有不少舖賣緊假貨)
其實定價真係好主觀,我信相兩間都係賣真野作為消費者邊到平咪邊到買(我兩間都有去)
平行進口都有位入
有新野就支持,完。
Bayside喺home brew market其實又唔算出名,唔係太信會有假。係出都出骨仔/layrite/mm/Lockharts呢d大牌先啦
Bayside 官網都係25aud單罐
15aud Int. shipping
當連登仔團購3罐一個order,每罐成本都係30aud~162hkd
CLK一定bulk order成板貨咁入,實又有discount
點解賣169蚊會有人質疑係假野
骨仔買撚過假囉,豬都見過但冇買
只可以分享有supplier show 比我睇假bona fide,假uppercut, 假MM etc
成件事益晒澳洲佬同台灣代理,起度造神抬價。
市面大把產品high hold又抗汗,味道又好過佢,無謂 糾纏
將精神留意義士情況好過
骨仔會唔會係強國骨仔,聽聞係強國人註冊咗商標出咗强國骨仔,惡到淘寶店賣真嘢都話要俾過路費
而家香港搞到咁 好心唔好仲係到單單打打
唔係話唔洗做生意 只不過有時間不如關心下香港仲好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞