[月經] iOS集中討論區 (8) 6月WWDC 咁3月呢?

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
iphone5s 仲用緊os9.2 更唔更新上10.2好?

睇REVIEW ios 10.3 beta 3 幫ip5s 優化左.

千祈唔好做傻事
http://www.sony.com.hk/zh/electronics/featured-headphones/muc-m2bt1
你地有冇人有sony呢條 mmcx wireless cable
知唔知用落iphone好唔好

westone果條好啲
但配iPhone 都係用番beatsX啦
http://www.sony.com.hk/zh/electronics/featured-headphones/muc-m2bt1
你地有冇人有sony呢條 mmcx wireless cable

westone果條好啲

想用返自己啲耳機
雖然係諗住粗用
同埋唔想成日都帶player同cm出街
se新版會唔會

iPhone 7性能既se

果陣出完6S 就用A9

今次咪..

其實我唔介意佢一直keep5s個外型出新SE

westone果條好啲

想用返自己啲耳機
雖然係諗住粗用
同埋唔想成日都帶player同cm出街

我又係有player+貴耳機
聽歌真係正好多
但藍牙+電話又超方便
仲未收到iOS 10.3 beta3推送 點解既?
仲未收到iOS 10.3 beta3推送 點解既?

Pb 應該未出

睇REVIEW ios 10.3 beta 3 幫ip5s 優化左.

係 等埋10.3先up
有冇b3用家分享一下感受

同b2比如何?
WhatsApp早排 update 後好似食電左?!
熄左背景
熄左背景

killapp

係 等埋10.3先up

邊度可以睇到review, #151 又話唔好做傻事

係 等埋10.3先up

唔洗睇Review,5s唔係咁適合上iOS10
係咪3月有新色
係咪3月有新色

紅色iPhone7,可遇不可求
係咪3月有新色

依家想換
但紅色又型

係 等埋10.3先up

唔洗睇Review,5s唔係咁適合上iOS10

咁6plus更加唔上得 5S上左仲順過6plus
係咪3月有新色

依家想換
但紅色又型

我寧願加紅色殼算
紅色iPhone 我有性趣呀
但傳聞SE會出128GB就仲吸引
我都係揀Jet black

紅色新年果陣出就話姐
我都係揀Jet black

紅色新年果陣出就話姐

出個紅色殼
Tubie同tubex有咩分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞