[月經] iOS集中討論區 (8) 6月WWDC 咁3月呢?

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
認真如果Apple TV update 其實我都唔知點

部ATV4我諗用多五年都唔撚會壞

其實好唔好用?

好睇你用咩app

比如我用VLC wifi過片落去 有時睇下youtube Airplay聽歌 出埋ViuTV app仲正
仲有少量party game

我暫時覺得係抵玩既 但係部野好撚廢 成日lag

有部ps4係咪冇必要買

關咩事 兩種用法wo Apple tv睇片 ps4打機
我就係咁用
CMHK話我個$68蚊plan仲可以做多18個月 咁唔升住$108lu

下 屌佢之前fake鳩我加左價

hkxxc 都己經有苦主
利申 我都係苦主 68+8變88+8 一野變108+18
Apple music死左 ?
無啦啦熄左我iCloud music, 依家咩都冇哂
6s上左 10.2.1倒水咁可以點

連6s都有呢個問題
BTW 10.2.1都係嚴重問題

等update會正常返?

連6s都有呢個問題

未必 暫時10.3 beta都係倒倒地
有冇人升咗10.35之後個撲使用時間同待機時間一樣
我6s 近排換電無耐

連6s都有呢個問題

未必 暫時10.3 beta都係倒倒地

7都倒到抽筋
有冇人升咗10.3之後個撲使用時間同待機時間一樣
我6s 近排換電無耐
CMHK話我個$68蚊plan仲可以做多18個月 咁唔升住$108lu

下 屌佢之前fake鳩我加左價

hkxxc 都己經有苦主
利申 我都係苦主 68+8變88+8 一野變108+18

其實會唔會係選擇性加價
大家覺得有10.3jb 機會大唔大

比我就留返iOS 11先搞
10.3啱啱轉格式可能又係唔穩定

比我就留返iOS 11先搞
10.3啱啱轉格式可能又係唔穩定

用緊10.3
見到d jb tweaks好正

嚿電虧左
申請稿費發環
有冇人升咗10.3之後個撲使用時間同待機時間一樣
我6s 近排換電無耐

我都係咁
申請稿費發環

有無人仲用緊 MacID
買左7無耐 但發現個個人熱點好似怪怪地

明明兩邊測試都十mb左右 但係就 下載同更新app個陣完全無反應 但其他機普通上網 睇巴哈youtube個啲又無問題
iOS 10.3 Beta3更新推出
BTW 用緊10.2.1

下下要連住IPHONE 用 apple watch 開方便好多
10.3 beta 3想點
入settings唔再黑畫面先入
multitasking screen冇beta 1,2咁停咁耐先可以掃走啲apps
跟住folder animation快返
好似仲快過10.2.1咁嘅

下下要連住IPHONE 用 apple watch 開方便好多

無 watch 又想扮型
10.3 beta 3想點
入settings唔再黑畫面先入
multitasking screen冇beta 1,2咁停咁耐先可以掃走啲apps
跟住folder animation快返
好似仲快過10.2.1咁嘅

等pb
申請稿費發環

閃魔
iPad Air 2 上咗 10.3 b3

好似神咗

用多兩日睇埋電力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞