[月經] iOS集中討論區 (8) 6月WWDC 咁3月呢?

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
magic keyboard又真係幾好打
不過呢個價我都係繼續玩機械鍵盤算

same here

same here

有咩mac 版mech keyboard

same here

我只係用win版kb然後入settings map番啲制
可能oldnewsed 相簿多左個whatsapp folder
可能oldnewsed 相簿多左個whatsapp folder

Loop 左三個post la

公司抽獎
有冇巴絲有性趣

幾錢先

tg comeonjames00

search唔到喎

tg:yeezynoteasy
呢個先啱

有無巴絲打玩緊呀

有無巴絲打玩緊呀

咩game?

有無巴絲打玩緊呀

玩緊

係咪要咩都起就得

有無巴絲打玩緊呀

玩緊

係咪要咩都起就得

9起 BTW killtime幾正

same here

我只係用win版kb然後入settings map番啲制

其實有冇得自己改佢input啲乜 幫個keyboard刷rom

有無巴絲打玩緊呀

咩game?

一開app store就見到

有無巴絲打玩緊呀

玩緊

係咪要咩都起就得

pb4又好似真係倒倒地水

有無巴絲打玩緊呀

玩緊

係咪要咩都起就得

起到無撚哂錢
Magic keyboard 啪啪聲😛😛
原來真係咁多on9 連4k都唔知

唔好話 4K

我身邊啲 friend,最新 iPhone 7,用緊 default 1080p 30fps

我同佢講,出街影野,60fps好好多喎

佢夠膽死問我60同30 即係乜

唔好話 4K

我身邊啲 friend,最新 iPhone 7,用緊 default 1080p 30fps

佢最後有冇用到60fps

唔好話 4K

唔識fps 都識PS4 pro掛 打機60fps
連登好多小學生買iphone, 淨係買個logo
屌轉咗台好開心 做咗兩個 Speedtest
見到咁就去咗百幾 MB 好後悔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞